Κλέφτες κλέβουν μονάδα κλιματισμού από το γραφείο Εθελοντών Εργαζομένων Διάσωσης

Ο χώρος που έκλεψαν το κλιματιστικό.

Naklua-

Για δεύτερη φορά, κλέφτες έκλεψαν μια μονάδα κλιματισμού από ένα θάλαμο απόκρισης προς τα εμπρός που χρησιμοποιείται από την εθελοντική υπηρεσία διάσωσης Sawang Boriboon.

Το ίδρυμα, το οποίο εμφανίζεται συχνά στις ειδήσεις μας και βοηθά στην παροχή υπηρεσιών διάσωσης και ιατρικής περίθαλψης δωρεάν στην περιοχή Chon Buri, είναι σοκαρισμένο που κάποιος θα έσκυβε τόσο χαμηλά για να κλέψει τη μονάδα κλιματισμού του.

Ούτε αυτή είναι η πρώτη φορά.

Ο Winai Kwanreangjai, 35 ετών, ο επόπτης αυτού του περιπτέρου στη Naklua, είπε στον Τύπο ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που κλάπηκε αυτή η μονάδα μέσα σε λίγους μήνες. Έχουν περιορισμένα κεφάλαια και παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα που έχουν τραυματιστεί και αντιμετωπίζουν προβλήματα βασισμένα αποκλειστικά σε δωρεές, επομένως αυτό είναι μια μεγάλη απώλεια για αυτούς.

Την πρώτη φορά τους έκλεψαν επίσης την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Η αστυνομία της πόλης αναφέρει ότι διερευνά το περιστατικό.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/