Η Ladyboy που πορτοφολάζει Βρετανή τουρίστα στην Walking Street συνελήφθη, παραδέχεται την κλοπή

Πατάγια-

Στις 2:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα, 6 Ιουνίου 2019, η αστυνομία της πόλης της Πατάγια ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον κ. Vilas Wongsuwan, 29 ετών, ο οποίος ακούει στο ψευδώνυμο «Nan Soi 8» με την κατηγορία του πορτοφολέα του Βρετανού υπηκόου κ. Anthony O' Ο Malley, 49, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Walking Street.

Αναφέραμε αυτό το περιστατικό και δημοσιεύσαμε το βίντεο CCTV νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο οποίο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Ιουνίου, ο κ. O'Malley, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και μόλις είχε φτάσει στην Πατάγια, φαίνεται σε βίντεο να προσεγγίζεται από ένα ψηλό, μελαχρινό άτομο που φαινόταν ότι είναι τρανς ή όπως τους λένε στην Ταϊλάνδη, Ladyboy.

Το άτομο φαίνεται στην κάμερα να χαϊδεύει και να χαϊδεύει τον κ. O'Malley που γελάει ευγενικά από τις προκαταβολές. Αγνοεί όμως ότι του αφαιρεί το πουγκί με τα χρήματα που σύμφωνα με τον ίδιο είχε μεγάλο αριθμό βρετανικών λιρών και το τσέπωσε για τον εαυτό της.

Δεν αναγνώρισε ότι η ζώνη χρημάτων έλειπε παρά λίγο αργότερα και υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία το επόμενο πρωί. Σημείωση συντακτών: Δεν είναι σαφές στον Τύπο πόσα χρήματα κλάπηκαν πραγματικά. Στο βίντεο, ο κ. O'Malley φαίνεται να λέει ότι ήταν σχεδόν 90,000 μπατ, μια πρώτη αναφορά από τις θυγατρικές μας ανέφερε ότι ήταν 20,000 μπατ και στη συνέντευξη Τύπου, σήμερα το απόγευμα, η αστυνομία δήλωσε ότι το πραγματικό ποσό ήταν 5000 μπατ.

Η αστυνομία της Πατάγια αναγνώρισε τον ύποπτο από την εγκληματική βάση δεδομένων της, ο οποίος είχε ιστορικό ποινικού μητρώου στην πόλη. Η ακριβής φύση του ποινικού μητρώου του κ. Wongsuwan δεν έγινε δημόσιο αρχείο στον Τύπο.

Η αστυνομία κατέθεσε ένταλμα σύλληψης στο επαρχιακό δικαστήριο της Πατάγια που ενέκρινε το ένταλμα σήμερα το πρωί, όπου συνέλαβε τον κ. Wongsuwan στο δωμάτιό του στη Νότια Πατάγια.

Ο κ. Wongsuwan παραδέχτηκε το έγκλημα και δήλωσε στον Τύπο ότι είχε εργαστεί στο Soi 8 στην κεντρική Pattaya για πολλά χρόνια σε ένα μπαρ μπύρας, αλλά τον είχαν αφήσει το ίδιο απόγευμα της κλοπής. Αφού έμεινε άνεργος, ισχυρίστηκε ότι μέθυσε πολύ και είχε κατάθλιψη και δεν είχε χρήματα και έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να ληστέψει έναν τουρίστα. Ισχυρίστηκε ότι ξόδεψε όλα τα χρήματα που έκλεψαν σε καινούργια ρούχα.

Ο κ. O'Malley ευχαρίστησε την αστυνομία για τις προσπάθειές της σε αυτή την υπόθεση.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/