Η παραλία Jomtien είναι η πιο καυτή αγορά ακινήτων στην Ανατολή σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης

Μπανγκόκ-

Η Ταϊλανδική Κυβερνητική Τράπεζα Στέγασης δήλωσε ότι η Jomtien Beach είναι η πιο καυτή αγορά ακινήτων στην Ανατολή χθες, 4 Ιουνίου 2019, σε δελτίο τύπου.

Ο Wichai Wiratkapan της τράπεζας δήλωσε σε σεμινάριο στις 28 Μαΐου στο Pullman Hotel G Jomtien ότι το 78.7 τοις εκατό των διαθέσιμων κατοικιών πωλήθηκαν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018 για συνολικά 714 εκατομμύρια μπατ, ξεπερνώντας όλα τα άλλα μέρη του Chonburi, του Rayong και του Chachoengsao.

Το Κέντρο Πληροφοριών Ακίνητης Περιουσίας της GHB κατέγραψε την καλύτερη αγορά συγκυριαρχίας ως την περιοχή Lake Mabprachan της υποπεριφέρειας Nongprue με το 97.3 τοις εκατό όλων των διαθέσιμων μονάδων να πωλούνται για συνολικά 1.9 δισεκατομμύρια μπατ.

Πίσω από την παραλία Jomtien στην αγορά κατοικιών ήταν ο Laem Chabang με το 76.1 τοις εκατό των μονάδων που πωλήθηκαν για 3.7 δισεκατομμύρια μπατ. Η περιοχή του αεροδρομίου Utapao του Sattahip με το 74.3 τοις εκατό των μονάδων που πωλήθηκαν για 8.8 δισεκατομμύρια μπατ. Η λίμνη Mabprachan με το 71.7 τοις εκατό των μονάδων πωλήθηκε για 9 δισεκατομμύρια. και την περιοχή Ban Bung με το 68.9 τοις εκατό των μονάδων που πωλήθηκαν για 8.1 δισεκατομμύρια μπατ.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/