Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, τέσσερις άλλοι μεταφέρθηκαν αμέσως, αντιμετωπίζουν έρευνες για επιδρομές σε νυχτερινά κέντρα

Πατάγια-

Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της αστυνομίας Prawit Chorseng, μετατέθηκαν σε ανενεργές θέσεις με ισχύ από σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Η μεταφορά έχει τιμωρητικό χαρακτήρα λόγω επιδρομής σε δύο δημοφιλή τοπικά νυχτερινά κέντρα, το The Brazil pub και το 90's Bar, που αναφέραμε χθες, όπου πάνω από 150 άτομα βρέθηκαν θετικά σε ναρκωτικά, βρέθηκαν 60 σακούλες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μαζί με ναργιλέδες, ένα γεμάτο πιστόλι 9 χιλιοστών, ένα μαχαίρι τσέπης, πολλαπλές παραβιάσεις άδειας και ανοιχτό κατά τις νόμιμες ώρες λειτουργίας που πωλούν αλκοόλ.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας, συνταγματάρχης Krissana Pattanacharoen, δήλωσε ότι και οι πέντε μεταφέρθηκαν στο αρχηγείο της αστυνομίας Chon Buri για τις επόμενες τριάντα ημέρες. Δήλωσε ότι και οι πέντε θα αντιμετωπίσουν έρευνες για το θέμα. Είπε επίσης ότι η επιδρομή πραγματοποιήθηκε από το διοικητικό τμήμα της επαρχίας με την υποστήριξη του στρατού και των αρμόδιων αρχών ως απάντηση σε καταγγελίες ότι οι χώροι λειτουργούσαν πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες λειτουργίας και ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι δεν είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς το παρόν σχετικά με το ποιος θα αναλάβει ως τοπικός αστυνομικός αρχηγός/επιθεωρητής.

Όπως αναφέραμε χθες, ανώτεροι αξιωματούχοι ζήτησαν από τον κυβερνήτη Τσον Μπούρι να διατάξει το κλείσιμο και των δύο εν λόγω συλλόγων για πέντε χρόνια. Οι υπεύθυνοι και των δύο χώρων αντιμετωπίζουν επίσης αρκετές κατηγορίες.

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/