Ο καυγάς για το παιχνίδι Σνούκερ μετατρέπεται σε δολοφονία στο τοπικό Chonburi Snooker Hall (Βίντεο)

Τσον Μπούρι-

Προειδοποίηση: Το παρακάτω βίντεο μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές.

Πίστωση βίντεο Pattaya νέα

Δύο άνδρες από την Ταϊλάνδη διαπληκτίστηκαν σε μια τοπική αίθουσα σνούκερ, το Fair Fair Snooker Hall που βρίσκεται στο Chonburi νωρίς σήμερα το πρωί, 1 Ιουνίου 2019, που κατέληξε σε έναν άνδρα νεκρό και έναν άλλον να τραπεί σε φυγή.

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για αυτό που ένας μάρτυρας, ένας άλλος παίκτης του σνούκερ, είπε ότι ήταν μια βαθμολογική διαμάχη. Ο κ. Vichai Inchan, 54 ετών, φορώντας ένα κίτρινο πουκάμισο, φαίνεται να πλησιάζει έναν άγνωστο προς το παρόν άνδρα με σκούρο πουκάμισο. Γρήγορα μπαίνουν σε μια γροθιά που οδηγεί τον άγνωστο άνδρα να απλώνεται στο πάτωμα και ο κύριος Vichai να έχει το πάνω χέρι.

Σε αυτό το σημείο, ο άνδρας στο πάτωμα βγάζει ένα πιστόλι. Ο κύριος Βιτσάι φαίνεται να κινείται στο πίσω μέρος της αίθουσας του σνούκερ και να προσπαθεί να κινηθεί προς μια έξοδο, αλλά όχι πριν τον αποκόψει ο άλλος και τον πυροβολήσει θανάσιμα.

Ο κ. Βιχάι πέθανε επί τόπου.

Ο άλλος άνδρας έφυγε από την αίθουσα σνούκερ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη δολοφονία του κ. Vichai. Άλλοι θαμώνες ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν το όνομά του ή ποιος είναι. Οι αξιωματούχοι είπαν ότι θα εξετάσουν το CCTV και πιστεύουν ότι έχουν θετικό προβάδισμα για τον δολοφόνο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/