Το περιστατικό Road Rage στο Soi Khao Noi προκαλεί έναν άνδρα να κουνάει ένα όπλο σε φορτηγό γεμάτο Κινέζους τουρίστες.

Πατάγια-

Ένας 50χρονος οδηγός τουριστικού βαν υπέβαλε επίσημη καταγγελία από την αστυνομία και το δικαστήριο εναντίον ενός 38χρονου Ταϊλανδού σχετικά με ένα περιστατικό οργής στο Σόι Κάο Νόι στις 21 Μαΐου κατά το οποίο ο 38χρονος άνδρας κραδαίνοντας ένα πυροβόλο όπλο και το έδειξε προς το φορτηγάκι γεμάτο Κινέζους τουρίστες, τρομοκρατώντας τους.

Ο 50χρονος οδηγός βαν, κ. Prasit Thong, είπε σήμερα στις 2:00 στο αστυνομικό τμήμα του SOI 9 ότι μετέφερε ένα φορτηγό με κινέζους τουρίστες στο χωριό των ελεφάντων όταν ένα άλλο φορτηγό έπρεπε να σπάσει ξαφνικά και έπρεπε να στρίψει στην αριστερή λωρίδα. Ισχυρίζεται ότι ο 38χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι του Golf, έτρεχε με ταχύτητα και παραλίγο να τον χτυπήσει από πίσω.

Στη συνέχεια, ο κ. Thong είπε ότι το Golf, σε μια προφανή οργή του δρόμου, επιτάχυνε δίπλα στο βαν και άρχισε να απειλεί τον ίδιο και τους τουρίστες με κάτι που φαινόταν να είναι ένα μαύρο περίστροφο.
Ο Golf, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Jatuphat Phodet και είναι από το Nakhon Sawan και όχι ντόπιος, συνεργάστηκε με την τοπική αστυνομία στο περιστατικό και ισχυρίζεται ότι το όπλο ήταν απλώς ένα όπλο BB και δεν είχε σκοπό να τρομάξει τους τουρίστες, αλλά έχασε την ψυχραιμία του.

Ο κ. Θονγκ είπε ότι το περιστατικό βλάπτει τη φήμη της Πατάγια για τους τουρίστες και υπέβαλε επίσημη καταγγελία από την αστυνομία και το δικαστήριο σήμερα καθώς νοιάζεται για τους τουρίστες και την εικόνα της πόλης.
Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι το όπλο ανακτήθηκε και διερευνούν αν επρόκειτο για πιστόλι ή για πιστόλι BB. Η υπόθεση θα πάει στο δικαστικό σύστημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/