Απόπειρα ρεκόρ Γκίνες στο φετινό Bikini Beach Run στις 8 Ιουνίου στις 10:00 π.μ.

Central Festival Pattaya-

Το ετήσιο και δημοφιλές Bikini Beach Run θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2019, στις 10:00 π.μ.

Φέτος, οι διοργανωτές κάνουν μια επίσημη προσπάθεια να έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων που τρέχουν με μπικίνι στον κόσμο!

Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να εμφανιστούν και να αγωνιστούν με τα μπικίνι τους με κορυφαία έπαθλα στη γραμμή.

Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στο Central Festival ή να αγοράσετε εισιτήρια μέσω διαδικτύου μέσω ενός μεγάλου πωλητή εισιτηρίων όπως το alltickets.com.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης πολλές δωρεάν συναυλίες και αναμένεται να προσελκύσει επίσης χιλιάδες θεατές.

Ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 π.μ. και η εγγραφή είναι για αγώνες 3Κ και 9Κ.

Ναι, οι άνδρες μπορούν να εγγραφούν και να τρέξουν και με μπικίνι.

 

 

ΠΗΓΉΚεντρικό φεστιβάλ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/