Συνελήφθη ναρκομανής με μαχαίρι μετά από απειλές κατά νόμους, επίθεση σε αξιωματούχους-Βίντεο

Πατάγια-
Στις 130 μ.μ. σήμερα το απόγευμα, 27 Μαΐου 2019, η αστυνομία της Banglamung και της Pattaya ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που φαινόταν ότι έπαιρνε ναρκωτικά και απειλούσε τα πεθερικά του στο Soi 31 που βρίσκεται ανοιχτά του Sukhumvit

.
Κατά την άφιξη, ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Chakthip Parapuntakul από το αστυνομικό τμήμα Banglamung βρήκε τον κ. Bunsri Dasom, 40 ετών, σε κατάσταση μέθης και ναρκωτικών με ένα μεγάλο μαχαίρι να ενεργεί εχθρικά προς όλους.

Ο κύριος Ντάσομ αρνήθηκε να παραδοθεί και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον κατεβάσουν με τη βία. Τραυμάτισε έναν αστυνομικό χτυπώντας τον στο χέρι. Ο αστυνομικός, ο οποίος δεν κατονομάζεται, μεταφέρθηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο.

Χρειάστηκαν σχεδόν οκτώ αστυνομικοί για να κατεβάσουν τον άνδρα καθώς βρισκόταν σε μανιακή κατάσταση και αρνήθηκε να συμμορφωθεί. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν πολλαπλές χειροπέδες για να τον ελέγξουν. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για πολλαπλές κατηγορίες, όπως επίθεση σε αστυνομικό και κατοχή ναρκωτικών.

Η ιδιοκτήτρια σπιτιού και πρώην πεθερά, η κυρία Saeng Singsoeur, 64 ετών, δήλωσε ότι ο κ. Dasom ήταν παντρεμένος με την κόρη της για αρκετό καιρό, αλλά είχαν χωρίσει αφού συνελήφθη πολλές φορές για ναρκωτικά. Είχε μόλις πρόσφατα αποφυλακιστεί τον Απρίλιο, η αστυνομία επιβεβαίωσε στην Pattaya News για καταδίκη για κατοχή ναρκωτικών.

Ο κύριος Ντάσομ είχε παρακαλέσει για συγχώρεση και του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία όταν αφέθηκε ελεύθερος από την οικογένεια να μετακομίσει πίσω στο σπίτι. Ωστόσο, οι ναρκωτικές του συνήθειες συνεχίστηκαν και κλιμακώθηκαν στο σημείο του σημερινού περιστατικού. Η αστυνομία βρήκε πολλά ναρκωτικά στο δωμάτιό του, κυρίως yabba και μεθαμφεταμίνη Crystal.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/