Είσαι έτοιμος? Η περίοδος των βροχών στην Ταϊλάνδη ξεκινά επίσημα αύριο, 21 Μαΐου

Η περίοδος των βροχών στην Ταϊλάνδη ξεκινά επίσημα αύριο.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης Kornravee Sitthichivaphak λέει ότι η Ταϊλάνδη θα δει συνεχείς βροχές στα περισσότερα μέρη της χώρας από τη Δευτέρα.

«Ο άνεμος πάνω από την Ταϊλάνδη από 100-3,500 μέτρα θα αντικατασταθεί από έναν νοτιοδυτικό μουσώνα που θα μεταφέρει την υγρασία από τη Θάλασσα Ανταμάν για να καλύψει τα περισσότερα μέρη της Ταϊλάνδης».

Όλα αυτά είναι δείκτες της άφιξης της περιόδου των βροχών, είπε.

Το Πουκέτ και τα μέρη του νότου άρχισαν να πέφτουν μουσωνικές βροχές και μια αλλαγή της κατεύθυνσης του ανέμου προς τα δυτικά και νοτιοδυτικά πριν από ένα μήνα, αμέσως μετά το Songkran, αλλά η υπόλοιπη χώρα έχει μείνει πίσω με την ετήσια «αλλαγή» του καιρού φέτος.

Το TMD προβλέπει χαμηλές ποσότητες βροχοπτώσεων από τον Ιούνιο έως τα μέσα Ιουλίου, επομένως συνιστάται στους ανθρώπους να εξοικονομούν νερό. Λένε ότι προβλέπονται ισχυρές βροχοπτώσεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικές πλημμύρες και εκρήξεις στις όχθες του ποταμού κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Στην Πατάγια, η πόλη έχει αναλάβει ένα εκτεταμένο έργο για να επεκτείνει και να βελτιώσει τα αποχετευτικά της συστήματα σε πολλές τοποθεσίες, όπως το Second Road, το Soi Buakhao και κατά μήκος της παραλίας. Μένει να δούμε αν αυτό θα λύσει τα τακτικά προβλήματα πλημμύρας που αντιμετωπίζει η πόλη κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/