Δύο παραλίες Koh Larn καθαρίστηκαν από σκουπίδια μετά από καταιγισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ευγενική παραχώρηση Pattaya Watchdog

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) έχει καθαρίσει τα σκουπίδια σε δύο παραλίες που βρίσκονται στο Koh Larn.

Φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα «Pattaya Watchdog» στο Facebook στις 14 Μαΐου με ένα μήνυμα που έγραφε: «Κάποιοι επιχειρηματίες έχουν πετάξει αυτά τα σκουπίδια στην παραλία». Καμία αναφορά στους τουρίστες που πετούσαν σκουπίδια δεν αναφέρθηκε από την ομάδα, όπως συχνά θέλουν να δηλώσουν άλλοι αξιωματούχοι, αλλά φέρουν την πλήρη ευθύνη στους ντόπιους.

Το DMCR ανέφερε χθες ότι είχε επιθεωρήσει την παραλία Tawaen και την παραλία Thonglang στο Koh Larn στα ανοικτά της ακτής της Pattaya στο Chon Buri αφού οι φωτογραφίες έγιναν viral και πολλοί κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν.

Αντέδρασαν καθαρίζοντας γρήγορα τις παραλίες και απομακρύνοντας τα σκουπίδια, τα οποία φαινόταν να ήταν μια ποικιλία αντικειμένων, όπως καρέκλες, εξοπλισμός κτιρίων, σάκοι άμμου και δεκάδες σακούλες με διάφορα σκουπίδια κατασκευών.

Credit The Thaiger, Watchdog Pattaya

Εγγραφή
ΠΗΓΉThaiger
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/