Οι πράκτορες τουριστικών σκαφών συνεχίζουν να αποβιβάζουν απευθείας και να παραλαμβάνουν εκατοντάδες τουρίστες στην παραλία

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι πωλητές παραπονέθηκαν στα μέσα ενημέρωσης ότι οι τουριστικοί πράκτορες που φέρνουν τουρίστες, κυρίως Κινέζους και Ινδούς, στα νησιά και για τουριστικά αξιοθέατα στον κόλπο Πατάγια, αψηφούν τις εντολές της κυβέρνησης που τέθηκαν σε ισχύ πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Ένα χρόνο μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση και οι τοπικοί αξιωματούχοι, απαντώντας σε καταγγελίες κατοίκων, δήλωσαν ότι όλα τα ταχύπλοα πρέπει να παραλαμβάνουν και να αποβιβάζουν τουρίστες στην προβλήτα Μπαλί Χάι, η οποία έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό.

Ωστόσο, τη στιγμή που η προβλήτα δεν είχε ολοκληρωθεί πλήρως και δεν ήταν σε θέση να καλύψει τη ζήτηση και τον αριθμό των σκαφών και οι χειριστές ταχύπλοων άρχισαν να επιστρέφουν στην πρακτική της άμεσης παραλαβής και αποβίβασης τουριστών στην παραλία.

Οι κάτοικοι λένε ότι τα τουριστικά λεωφορεία, τα οποία συνήθως σταθμεύουν κοντά στα ξενοδοχεία Hard Rock και A-1, προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα και μεγάλες ομάδες τουριστών διασχίζουν την κυκλοφορία του δρόμου και το πεζοδρόμιο, καθιστώντας δύσκολη την άσκηση ή το περπάτημα στο μονοπάτι στο παραλία.

Ελπίζουν ότι η κυβέρνηση και οι τοπικοί αξιωματούχοι θα αναλάβουν δράση και θα επιβάλουν τους κανόνες που έθεσαν τώρα που η προβλήτα έχει μεγεθυνθεί και ότι υπάρχει αρκετός χώρος για την πλειονότητα των σκαφών να παραλάβουν και να αποβιβάσουν τουρίστες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/