Το Amazing Pattaya Seafood Festival ξεκινά αύριο, 10-12 Μαΐου!

 

Το Amazing Pattaya seafood Festival ξεκινά αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου και διαρκεί μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου.

Με επίκεντρο την παραλία από το Central Festival μέχρι το παρελθόν του Soi Six, το φεστιβάλ περιλαμβάνει πάνω από εκατό πωλητές και πάγκους από τοπικά εστιατόρια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις που επιδεικνύουν τα πιο φρέσκα και νόστιμα θαλασσινά από τους καλύτερους σεφ.

Διαθέτει επίσης ζωντανά συγκροτήματα τη νύχτα και επιδείξεις από διασημότητες σεφ σε όλη την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής εκπομπής Top Chef στο Central Festival.

Αν αγαπάτε τα Θαλασσινά, μην χάσετε το μεγαλύτερο event της χρονιάς!

 

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/