Η παραλία Πατάγια γίνεται πιο βρώμικη, καλυμμένη με σκουπίδια, οι πωλητές της παραλίας λένε ότι ευθύνονται οι τουρίστες

Πατάγια -

Αυτή την εβδομάδα, φωτογραφίες που δόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης της πόλης έδειξαν ότι η παραλία στην Πατάγια ήταν ένα βρώμικο χάος.

Σύμφωνα με πωλητές παραλιών και τοπικές εταιρείες τουριστικών σκαφών που πήραν συνέντευξη για την ιστορία, οι τουρίστες φταίνε.

Από τη Βόρεια έως τη Νότια Πατάγια η παραλία είναι ντροπή, ανέφερε η καλωδιακή τηλεόραση της Sophon στις ροές της στο Facebook.

Το νερό φαίνεται να έχει μια σκούρα απόχρωση του μαύρου και η ακτογραμμή είναι καλυμμένη με μπουκάλια και σκουπίδια.

Ο πωλητής Beach Chair Ladda Limkun πήρε συνέντευξη για την ιστορία και είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι οι τουρίστες, όχι οι ντόπιοι, φταίνε για τα σκουπίδια. Δήλωσε ότι παρατήρησε τουρίστες να πετούν σκουπίδια στην παραλία καθημερινά και από βάρκες όταν πήγαιναν για περιηγήσεις με σκάφος. Δήλωσε ότι οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να λογοδοτήσουν τους τουρίστες.

 

 

 

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαλωδιακή τηλεόραση Sophon
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/