Οι κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται για την κατάσταση της περιοχής κοντά στο Nirun Condo, τη συσσώρευση σκουπιδιών

 

Soi Bongkot 8-

Δίπλα στο Nirun Condo στην Κεντρική Πατάγια βρίσκεται μια μεγάλη δασώδης περιοχή που είναι πηγή απογοήτευσης για τους κατοίκους της περιοχής εδώ και αρκετό καιρό.

Το έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, καθώς η περιοχή, η οποία έχει μήκος περίπου 4 έως 5 rai, έχει γίνει χώρος χωματερής για σκουπίδια. Ο δρόμος είναι περικυκλωμένος και γεμάτος σκουπίδια και οι δασώδεις περιοχές καλύπτονται από διάφορα σκουπίδια, όπως έπιπλα, σακούλες σκουπιδιών, τρόφιμα, παλιά ρούχα, υλικά κατασκευής και άλλα.

Οι κάτοικοι ζήτησαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και εμάς, να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφίσουν την περιοχή καθώς προσπαθούν να θέσουν το θέμα στην προσοχή του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών αξιωματούχων.

Είχε προηγουμένως καθαριστεί, αλλά η περιοχή παραμένει χωματερή και τώρα, σύμφωνα με τα λόγια των κατοίκων της περιοχής, φαίνεται χειρότερη από ποτέ.

Η δασώδης περιοχή έχει επίσης προσελκύσει, σύμφωνα με τους κατοίκους, δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, αρουραίοι, έντομα, ακόμη και αγριογούρουνα έχουν υποστηριχθεί ότι φαίνονται στην περιοχή να σκάβουν μέσα από τους σωρούς των σκουπιδιών. Οι κάτοικοι λένε ότι το σόι είναι επικίνδυνο να περπατήσει κανείς λόγω του αριθμού των ζώων που έχει προσελκύσει η περιοχή που μερικές φορές κυνηγούν ντόπιους και τουρίστες.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο που τραβήξαμε σήμερα το απόγευμα.

https://www.facebook.com/Thepattayanews/videos/2345123945773104/

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/