Ταϊλανδός μεθυσμένος και με μεθυστικό πυροβολισμό από αστυνομικό αφού του επιτέθηκε με μαχαίρι στο σημείο ελέγχου

Πατάγια-

Ένας 30χρονος Ταϊλανδός επιτέθηκε σε έναν τοπικό αστυνομικό με ένα μικρό μαχαίρι αφού προσπάθησε να περάσει από ένα σημείο ελέγχου με τη μηχανή του σήμερα το πρωί στο Soi Bongkot 3, έξω από την 3η οδό σήμερα, 7 Μαΐου 2019 στις 1030 π.μ. Ο αστυνομικός πυροβόλησε τον άνδρα δύο φορές στο πόδι για να τον κατεβάσει σε αυτοάμυνα.

Ο ύποπτος, ο κ. Somchai Bunsri, 30 ετών, βρέθηκε επίσης θετικός σε μεθαμφεταμίνη και ήταν πολλές φορές πάνω από το νόμιμο όριο για κατανάλωση αλκοόλ επίσης.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αξιωματικός, ονόματι Srisri Srisawad, μεταφρασμένος από τα Ταϊλανδικά, επάνδρωνε ένα σημείο ελέγχου μηχανοκίνητων οχημάτων στον Τρίτο Δρόμο. Ο αστυνομικός δήλωσε ότι ο ύποπτος πλησίασε το σημείο ελέγχου με μεγάλη ταχύτητα και δεν έδειξε πρόθεση να σταματήσει. Ο αστυνομικός ακολούθησε τον ύποπτο στο Soi Bongkot 3, καλώντας για υποστήριξη καθώς καταδίωκε τον ύποπτο.

Στο Soi Bongkot 3, μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες σε τοπικές επιχειρήσεις, ο κ. Bunsri σταμάτησε τη μοτοσικλέτα του και προκάλεσε τον αστυνομικό με ένα σουγιά, σύμφωνα με τους μάρτυρες και τον αξιωματικό.

Ο αστυνομικός πυροβόλησε έναν προειδοποιητικό πυροβολισμό και είπε στον ύποπτο να ρίξει το όπλο, ωστόσο, ο ύποπτος κατηγόρησε τον κ. Srisawad σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Σε αυτό το σημείο, ο αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον ύποπτο δύο φορές στο πόδι για να τον κατεβάσει και να τον ασφαλίσει μέχρι να φτάσουν επιπλέον αστυνομικοί.

Ο κ. Bunsri έλαβε ιατρική περίθαλψη στο σημείο από τις υπηρεσίες διάσωσης και παρόλο που πυροβολήθηκε δύο φορές δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα στο Σόι 9 και βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και σε μέθη.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Prawit Choosing, δήλωσε ότι το CCTV θα επανεξεταστεί και σύμφωνα με τις διαδικασίες του τμήματος ο αστυνομικός θα ερευνηθεί επίσης για να διασφαλιστεί ότι η συμπεριφορά του ήταν κατάλληλη για την κατάσταση.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε επίσης ότι ο κ. Bunsri έχει συλληφθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά και θα αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες για το πρωινό περιστατικό. Είπε επίσης ότι ο κ. Bunsri ομολόγησε το περιστατικό και την επίθεση στον αστυνομικό, τη χρήση ναρκωτικών και την κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση. Αυτή τη στιγμή παραμένει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/