Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς Rama X παντρεύεται, η Ταϊλάνδη έχει μια νέα βασίλισσα

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιάς Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun εξέδωσε Βασιλική Διοίκηση με την οποία ανακηρύσσεται η στρατηγός Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya Βασίλισσα της Ταϊλάνδης, με ισχύ από την 1η Μαΐου.

Σύμφωνα με τη Royal Gazette, ο HM the King έχει παντρευτεί τον στρατηγό Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya «νόμιμα και σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση».

Η νέα βασίλισσα θεωρείται μέλος της βασιλικής οικογένειας, ανέφερε.

Σημείωση συντακτών: Τυχόν σχόλια πρέπει να διασφαλίζουν ότι ακολουθούν τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

ΠΗΓΉRoyal Gazzette
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/