Top of the Gulf Regatta Day XNUMX Αποτελέσματα στη Μαρίνα Ocean

PATTAYA, Ταϊλάνδη – Η 15η Top of the Gulf Regatta που παρουσιάστηκε από την Ocean Marina ξεκίνησε καλά με σταθερούς 10 κόμβους την πρώτη μέρα. Αυτό έδωσε στον Αξιωματικό Αγώνων αυτοπεποίθηση για να βάλει τον στόλο σε έναν αγώνα μεγάλων αποστάσεων. Αλλά πρώτα ήταν ένα προσήνεμο/υπήνεμο για όλες τις κατηγορίες keelboat.

Ήταν ένα μοναχικό ξεκίνημα για την Team Hollywood (AUS) στο IRC Racing 1 με τον συνάδελφό του TP52, THA72, να μην κάνει την έναρξη του πρώτου αγώνα. Για να μην αποσπαστεί η προσοχή από το έργο που είχε μπροστά τους, ο Ray Roberts και το πλήρωμα σημείωσαν το μηδέν στον δεύτερο αγώνα και πήραν το καλύτερο από το THA72 σε απόσταση, ολοκληρώνοντας τη μέρα με δύο σφαίρες και ένα πρόωρο προβάδισμα στην κατάταξη.

Στενές μάχες στο IRC Racing 2 είδαν την ομάδα της Αυστραλίας στο Adams 10, την Tenacious (πρώην Ichi Ban) να κέρδισε τον αγώνα μεγάλων αποστάσεων και να τελειώσει τη μέρα με σκορ 2,1, ισοβαθμώντας σε βαθμούς με την Beneteau First 44.7 Fujin (πρώην Ichi Ban ) που έβαλε 1,2. Η Lawana (THA) και η Ink Zone (AUS) αντάλλαξαν θέσεις στην τρίτη και τέταρτη θέση και οι δύο βρίσκονται σε επτά πόντους στο τέλος της πρώτης ημέρας.

Μετά από την τρίτη θέση στον πρώτο αγώνα της σειράς IRC Racing 3, το ιαπωνικό πλήρωμα στο Team Spray επανήλθε για να πάρει την πρώτη θέση στον δεύτερο αγώνα και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Μια ισοπαλία τριών κατευθύνσεων βλέπει το MoonShadow2 (Ηνωμένο Βασίλειο) στη δεύτερη και την SailQuest Hi-Jinks (ΗΠΑ) στην τρίτη θέση.

Σε αυτή που είναι συχνά η πιο ανταγωνιστική κατηγορία της ρεγκάτα, για την Platus ενός σχεδίου κάθε αγώνας μετράει. Ένα γλίστρημα νωρίς θα μπορούσε να κοστίσει σε μια ομάδα μια θέση στο βάθρο και ο προηγούμενος νικητής Easy Tiger V (AUS) το γνωρίζει καλά αυτό. Χτύπησαν στο έδαφος τρέχοντας σήμερα με ένα 1,2,1 στα τρία τους προσήνεμα/υπήμερα. Καλό ξεκίνημα για την εκστρατεία τους, αλλά όπως ο Chris Way και το πλήρωμά του γνωρίζουν πολύ καλά, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Οι συμμετοχές της Ταϊλάνδης Pine Pacific και YRAT ολοκλήρωσαν την πρώτη τριάδα σήμερα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση συνολικά.

Ο Edenko (FRA) κέρδισε σήμερα τα multihulls με μια νίκη στον μονό αγώνα μεγάλων αποστάσεων της ημέρας. Έχοντας συμμετάσχει στο Top of the Gulf Regatta για πρώτη φορά πέρυσι και κατετάγη δεύτερος στη γενική, ο Dominique Demachy και το πλήρωμά του θέλουν να πάνε ένα καλύτερο φέτος. Ωστόσο, το αειθαλές Sonic (THA) θα προσπαθήσει να το κάνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του, παρά το αργό ξεκίνημα του σήμερα και θα τερματίσει τρίτος συνολικά πίσω από το BladeRunner IX (Ηνωμένο Βασίλειο) στη δεύτερη.

Οι στόλοι της λέμβου και του Optimist θα συμμετάσχουν στη μάχη αύριο και θα διαγωνιστούν σε σειρές τεσσάρων ημερών και για πρώτη φορά, το Para Sailing θα είναι μέρος της ρεγκάτας με 14 Para Sailors να διαγωνίζονται σε επτά από τα νέα και συναρπαστικά S\V14 με διπλό χέρι.

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στο https://topofthegulfregatta.com/results-page.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2019 Top of the Gulf Regatta που παρουσιάζεται από την Ocean Marina:
Ιστότοπος: www.topofthegulfregatta.com.
Facebook: www.facebook.com/topofthegulfregatta
Twitter: www.twitter.com/togregatta
YouTube: www.youtube.com/TOGRegatta

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/