Άγνωστες γυναίκες κλέβουν 35,000 μπατ από τον βουδιστικό ναό Jomtien ενώ οι μοναχοί ξεκουράζονται

Jomtien-

Στις 27 Απριλίου 2019, γύρω στις 3:00 το μεσημέρι, μια άγνωστη γυναίκα που η αστυνομία πιστεύει ότι είναι Ταϊλανδέζα και μεταξύ 25-35 ετών μπήκε κρυφά στα γραφεία ενός βουδιστικού ναού στο Jomtien ενώ ένας μοναχός κοιμόταν και έκλεψε 35,000 μπατ από το γραφείο. Τα χρήματα είχαν δωρεά από επισκέπτες του ναού και επρόκειτο να διατεθούν για τη συνεχιζόμενη ανακαίνιση του κτηρίου.

Η Άμποτ του ναού έχει προσεγγίσει το κοινό καθώς η αστυνομία συνεχίζει να προσπαθεί να την αναγνωρίσει. Τράπηκε σε φυγή από το ναό αμέσως αφού εντόπισε και έκλεψε τα μετρητά.

Ο Abbott of Wat Nong Chot Tao (Μετάφραση από τα Ταϊλανδικά) δήλωσε ότι ξεκουραζόταν όταν η γυναίκα, την οποία δεν αναγνώρισαν και πιάστηκε από το CCTV, μπήκε κρυφά στο γραφείο του και έψαξε το γραφείο και έκλεψε τα χρήματα.

Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας παρακαλείται να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Na Jomtien και τον υποστράτηγο Thanpong phothi που εργάζεται για την υπόθεση.

 

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/