Ο Ταϊλανδικός Στρατός σε κοινή άσκηση εκπαίδευσης με τον Κινεζικό Στρατό αυτή την εβδομάδα

SATTAHIP:–Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης έστειλε το απόσπασμά του για το Blue Strike, τη μεγάλης κλίμακας κοινή άσκηση με την Κίνα.

Ο υποναύαρχος Paisan Meesri, διοικητής της Μοίρας Φρεγάτας 1, επιθεώρησε τα στρατεύματα στις 26 Απριλίου προτού αποσταλεί στο Zhanjiang της Κίνας για τους πολεμικούς αγώνες 2-8 Μαΐου, οι οποίοι εναλλάσσονται μεταξύ των υδάτων της Ταϊλάνδης και της Κίνας.

Θα συμμετάσχουν τα HTMS Naresuan και HTMS Bangpakong με 410 πεζοναύτες και ναυτικούς.

Η άσκηση Blue Strike είναι το ναυτικό αντίστοιχο της άσκησης Falcon Strike που διεξάγεται μεταξύ των αεροπορικών δυνάμεων των δύο χωρών.

ΠΗΓΉστο Daily Mail
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/