Ένας μασκοφόρος ένοπλος κλέβει πάνω από 2 εκατομμύρια μπατ από το κατάστημα Gold στο Sattahip

Sattahip-

Η τοπική αστυνομία κυνηγάει έναν μασκοφόρο ένοπλο που κράτησε χθες το προσωπικό σε ένα κατάστημα χρυσού στο υποκατάστημα Tao Than του Big C χθες.

Η αστυνομία του Sattahip έφτασε για να βρει το σοκαρισμένο προσωπικό στο κατάστημα Supatra Yaowarat όπου ο ένοπλος είχε κλέψει χρυσά κοσμήματα βάρους 109 μπατ αξίας 2,120,050 μπατ.

Ο άνδρας πιάστηκε από CCTV. Είχε ύψος 160-170 εκ. φορώντας μαύρη στολή με μακριά μανίκια, τζιν και χακί καπέλο και μάσκα προσώπου. Είχε καφέ παπούτσια.

Ανάγκασε τον Umaporn Buabutr, 22 ετών, να κρατήσει μια λευκή πλαστική σακούλα που έφερε μαζί του ενώ τη γέμιζε με χρυσό.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας πίσω από την αγορά Thong Thip που κυνηγούσε η Big C ώθησης τρόλεϊ Chartchai Kham-euam.

Σε αυτό το σημείο, πήδηξε σε ένα κοντινό ποτάμι και κολύμπησε σε μια μεγάλη δασώδη περιοχή, οπότε ο Chartchai, ο οποίος αναφέρθηκε ότι δεν μπορούσε να κολυμπήσει, σταμάτησε την καταδίωξή του. Η τοπική αστυνομία τον ευχαρίστησε που προσπάθησε να σταματήσει τον κλέφτη.

Η αστυνομία ανέπτυξε 30 άνδρες για να ξεπλύνει τον ληστή στο δάσος. Έχουν θέσει σημεία ελέγχου γύρω από τη δασώδη περιοχή και πιστεύουν ότι αυτή τη στιγμή είναι σε lockdown.

Βρήκαν ένα κουτί όπλου M 92 BB, μαύρα γάντια και καπέλο πεταμένα από το σπίτι με αριθμό 3/21 Moo 8 κοντά στην αγορά.

Οι δυνάμεις Sattahip είπαν ότι ο άνδρας σίγουρα κρυβόταν στο δάσος και σύντομα θα βρισκόταν υπό κράτηση.

Φαινόταν να ξέρουν ποιος μπορεί να είναι.

Πηγή: Daily News

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉDaily News, Thai Visa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/