100,000 μπατ μετρητά βρέθηκαν σε τάφο στην Πατάγια

ΠΑΤΑΓΙΑ:–

Τα μέλη και οι εθελοντές του Sawang Boriboon που καθαρίζουν τάφους και αποτεφρώνουν όσους δεν έχουν μέλη της οικογένειας, έφεραν μια απροσδόκητη έκπληξη από ένα οικόπεδο ταφής: 100,000 μπατ μετρητά.

Τα χρήματα – 98,000 σε ολοκαίνουργια τραπεζογραμμάτια και 2,000 μπατ σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα – ανακαλύφθηκαν στον τάφο του Poon Korn, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 60 ετών τον Ιανουάριο του 2017. Ο τάφος είχε τσιμεντοκολληθεί αλλά άνοιξε για να καθαριστούν τα οστά και να προετοιμαστούν τα λείψανα για αποτέφρωση.

Ο επικεφαλής διάσωσης του Sawang Boriboon, Prasit Thongtidcharoen, είπε ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για αξιοκρατία για να αφιερωθούν στον αποθανόντα και για τη φιλοξενία της ημέρας για τις ευλογίες των νεκρών και την αφιέρωση στον Πουν.

Πηγή: Daily Mail

ΠΗΓΉστο Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/