Ινδός επιχειρηματίας πορτοφολέας στη Naklua, ισχυρίζεται ότι έχασε 48,000 μπατ και ένα κολιέ 98,000 μπατ

Πατάγια-
Ένας Ινδός επιχειρηματίας, που ταυτοποιείται ως ο 37χρονος κ. Ashish Bajpai, ανέφερε στην αστυνομία μια υποτιθέμενη σημαντική κλοπή στις 1130 μ.μ. χθες το βράδυ, 24 Απριλίου 2019.

Ο κ. Bajpai ανέφερε ότι ήταν έξω για μια βόλτα στο SOI 29/1 στη Naklua όταν τον πλησίασε μια ομάδα γυναικών που δηλώνει ότι πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες.

Αρνήθηκε την προσφορά παρά το γεγονός ότι προσπαθούσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον αναγκάσουν να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.
Όταν έφυγε, δήλωσε ότι ανακάλυψε ότι του έλειπε ένα κολιέ αξίας 98,000 μπατ και μετρητά που είχε στις τσέπες του. Δήλωσε ότι μετέφερε περίπου 48,000 μπατ που είχαν κλέψει.

Η αστυνομία εξέτασε το CCTV και επιβεβαίωσε ότι όντως έλαβε χώρα ένα περιστατικό που αφορούσε τον κ. Bajpai και έναν κλέφτη, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε το ποσό που ελήφθη.

Η έρευνα συνεχίζεται.

 

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/