Κινέζος τουρίστας έχει τσάντα με τιμαλφή που έκλεψε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο στην Walking Street

Στις 330 π.μ. στις 22 Απριλίου 2019, ένας Κινέζος υπήκοος ανέφερε στην τουριστική αστυνομία στο Walking Street ότι η τσάντα του που περιείχε όλες τις πιστωτικές του κάρτες, ένα ολοκαίνουργιο iPhone 10 και μετρητά κλάπηκε ενώ έπινε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης 808.

Ο κ. Huang Wiejie, 23 ετών, από την Κίνα, δήλωσε ότι είχε γνωρίσει την κυρία, την 34χρονη Siriporn Chaisern, νωρίτερα το βράδυ και είχαν αποφασίσει να πάνε μαζί στο νυχτερινό κέντρο.

Δήλωσε ότι ήθελε να πάει σπίτι μαζί του αλλά εκείνος αρνήθηκε καθώς τον ενδιέφερε μόνο η μουσική, ο χορός και το ποτό.

Δήλωσε ότι όταν δεν κοίταζε εκείνη πήρε την τσάντα του από το τραπέζι και έφυγε από τη ντίσκο.
Αμέσως πήγε στην αστυνομία.

Η αστυνομία εξέτασε το CCTV και κατάφερε να την αναγνωρίσει και να την εντοπίσει ακόμα στη Walking Street σε άλλο μπαρ.

Συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα.

Ο κ. Wiejie ευχαρίστησε τον Prawit Chooseng, Αρχηγό της Αστυνομίας και είπε ότι εντυπωσιάστηκε με το πόσο γρήγορα βρήκαν τον ύποπτο και τα υπάρχοντά του.

Η κ. Chaisern θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της διάρρηξης στο δικαστικό σύστημα της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/