Οι κάτοικοι της Κεντρικής Πατάγια διαμαρτύρονται ότι έχουν δαπανηθεί σχεδόν 3 εκατομμύρια μπατ για αποχέτευση και οι δρόμοι τους είναι ακόμα πλημμυρισμένοι

Πατάγια-

Οι κάτοικοι της κεντρικής Πατάγια διαμαρτύρονται ότι σχεδόν 3 εκατομμύρια μπατ σε οδικές εργασίες δεν κατάφεραν να μετριάσουν τις πλημμύρες που στόχευαν.

Ο Nattapong Santaveesuk του Τμήματος Μηχανικών της πόλης περιόδευσε σε δύο παράπλευρους δρόμους στην κοινότητα Soi Arunothai με τον εκπρόσωπο της γειτονιάς Amnuay Muangthong στις 22 Απριλίου.

Οι κάτοικοι που ζουν στο Soi Charoensuk και στο Soi Udomsuk είπαν ότι οι δρόμοι τους είχαν σκιστεί, νέοι σωλήνες αποχέτευσης τοποθετήθηκαν και ο δρόμος ξαναβγήκε στην επιφάνεια, όλα με στόχο να τερματιστούν οι χρόνιες πλημμύρες.

Δεν λειτούργησε.

Παρά τα 1.3 εκατομμύρια μπατ που δαπανήθηκαν για το Soi Udomsuk και τα 1.6 εκατομμύρια για το Soi Charoensuk, και οι δύο δρόμοι συνεχίζουν να πλημμυρίζουν και αργούν πολύ να στραγγίσουν, κατήγγειλαν οι γείτονες.

Ολοκληρώθηκε αυτόν τον μήνα, και τα δύο έργα είναι υπό εγγύηση για δύο ακόμη χρόνια, επομένως οι εργολάβοι μπορεί να σταλούν πίσω για να σκίσουν ξανά τους δρόμους για να διορθώσουν αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν την πρώτη φορά.

Η πόλη αυτή τη στιγμή εγκαθιστά νέες αποχετεύσεις και αφαιρεί τα παλιά συστήματα αποχέτευσης στο Second Road σε μια προσπάθεια να επιλύσει επίσης τις πλημμύρες στην Beach Road.

Πηγή: Daily Mail pattaya

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉστο Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/