Βέλγος προσκαλεί στο σπίτι ομοφυλόφιλο Ταϊλανδό από τοπικό μπαρ, άνδρας τον ληστεύει ενώ κάνει ντους

Jomtien-
Ένας 63χρονος Βέλγος, ο κ. Luc Rapoye, κατήγγειλε κλοπή στην αστυνομία στο διαμέρισμά του που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 25 Απριλίου 2019.

Ο κ. Rapoye είπε ότι έπινε σε ένα δημοφιλές μπαρ μπύρας στην γκέι περιοχή Jomtien όταν συνάντησε τον 29χρονο κ. Thalang. Έπιναν μαζί για αρκετές ώρες και ο κύριος Ραπόγιε κάλεσε τον Ταϊλανδό στο σπίτι για να δουν μια ταινία.

Κατά την άφιξη, ο κ. Rapoye παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και πήγε στο μπάνιο για ντους. Φεύγοντας από το μπάνιο ανακάλυψε ότι ο κύριος Thalang είχε φύγει… και το πορτοφόλι, τα ρούχα και άλλα τιμαλφή του που δεν ονομάστηκαν συγκεκριμένα στον Τύπο.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σήμερα το πρωί για να αναγνωρίσει τον κ. Thalang που έφευγε βιαστικά από το διαμέρισμα και τον εντόπισε στο σπίτι του κοντά, όπου ανακάλυψαν τα κλεμμένα προϊόντα μετά από μια αρχική άρνηση.

Ο κ. Thalang, που πιάστηκε στα χέρια με τα κλεμμένα τιμαλφή, ομολόγησε το έγκλημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/