Ο στόχος είναι 5% λιγότερα ατυχήματα φέτος κατά τη διάρκεια των Επτά Θανατηφόρων Ημερών του Songkran

Ο επικεφαλής του υπουργείου Επικοινωνιών λέει ότι οι αρχές της Ταϊλάνδης στοχεύουν σε μείωση κατά 10% των ατυχημάτων σε επιλεγμένους και ιδιαίτερα επικίνδυνους δρόμους. Θέλουν επίσης να δουν μείωση 5% στον συνολικό αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα.

Αυτός είναι ένας μέτριος στόχος αλλά εφικτός, καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι αρχές δήλωσαν ότι ο στόχος θα ήταν ΜΗΔΕΝΟΙ θάνατοι ή ατυχήματα.

Έχουν εντοπίσει 111 δρόμους σε όλη τη χώρα που κρίνονται υψηλού κινδύνου για θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα που θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο υπουργός Arkhom Termphaisit ήταν όλος χαμογελαστός ποζάροντας με κυρίες προώθησης της Ταϊλάνδης σε μια εκδήλωση τύπου στο Τμήμα Αγροτικών Δρόμων.

Σε όλη τη χώρα, δημιουργούνται σημεία ελέγχου για τη μαζική έξοδο της κυκλοφορίας από την πόλη και τις τουριστικές περιοχές πίσω στις πόλεις πατρίδας για τον ετήσιο εορτασμό της Πρωτοχρονιάς της Ταϊλάνδης.

Η εκστρατεία αναφοράς κυκλοφορίας των επτά ημερών κινδύνου Songkran ξεκινά επίσημα αύριο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει μηδενική ανοχή στην οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, με κατάσχεση οχημάτων, αυστηρές ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα.

Σημεία ελέγχου DUI αναμένονται σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Pattaya.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/