Αναπαράσταση της δολοφονίας Γερμανών τουριστών στο Koh Si Chang, Ταϊλανδός αντιμετωπίζει ελάχιστη ισόβια κάθειρξη

Koh Si-Chang

Ένας 24χρονος Ταϊλανδός, κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης γερμανίδας σακίδος στο Koh Si Chang του Chon Buri την Κυριακή, επανέλαβε το φρικτό έγκλημα που έχει κλονίσει το ηθικό του κοινού στο δημοφιλές νησί.

Το Koh Si Chang βρίσκεται ακριβώς βορειοδυτικά της Pattaya στον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Ο Ronnakorn Romruen, κάτοικος του χωριού Moo 2 στο Koh Si Chang φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και η αναπαράσταση πραγματοποιήθηκε χθες. Η Ronnakorn συνελήφθη αμέσως μετά το πτώμα της γυναίκας με σπασμένο λαιμό και σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι το βράδυ της Κυριακής.

Ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι είχε δει το θύμα, το οποίο περιέγραψε ως «μια όμορφη γυναίκα που ταξίδευε μόνη» και διεγέρθηκε σεξουαλικά μετά τη λήψη παράνομων ναρκωτικών.
Ο αναπληρωτής επιθεωρητής του Chon Buri, Pol, συνταγματάρχης Sakrapee Priewpanich, είπε χθες στα μέσα ενημέρωσης ότι ο Ronnakorn ακολούθησε τη γυναίκα και αργότερα τη σκότωσε χτυπώντας τη με μια πέτρα αφού τη βίασε, προκειμένου να την αποτρέψει να αναφέρει την επίθεση, είπε στην αστυνομία.
Η αστυνομία έχει κατηγορήσει τον άνδρα για φόνο εκ προμελέτης, βιασμό και απόκρυψη πτώματος για απόκρυψη του εγκλήματος.

Ο Ronnakorn συνοδευόταν από 40 αστυνομικούς ενώ εκτελούσε την τελετουργική αναπαράσταση στις 10 το πρωί. Υπήρχαν πολλοί ντόπιοι και παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης που εξέφρασαν την αποστροφή τους για τις υποτιθέμενες πράξεις του κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης.

Έδειξε στους αστυνομικούς πέντε σημεία που σχετίζονται με το έγκλημα.

Το πρώτο ήταν όπου είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα του για να αγοράσει λουλούδια και ακολούθησε το θύμα στην κορυφή του λόφου όπου είναι τοποθετημένη η σημαία του βασιλιά Rama V.

Το δεύτερο σημείο ήταν όπου φέρεται να βίασε τη γυναίκα και την ανάγκασε να κάνει στοματικό σεξ, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να φύγει από τη σκάλα.

Η τρίτη τοποθεσία ήταν εκεί που είχε πέσει το θύμα και ο ύποπτος φέρεται να της επιτέθηκε με πέτρα μέχρι να πεθάνει.

Το τέταρτο σημείο ήταν εκεί που υποτίθεται ότι είχε κρύψει το σώμα της κάτω από ένα σωρό βράχους κοντά σε μια σκάλα που οδηγούσε στην κορυφή του λόφου.

Η τελική τοποθεσία ήταν ένας πάγκος με λουλούδια, όπου ένας μάρτυρας είχε ρωτήσει γιατί το πουκάμισό του ήταν αιματοβαμμένο.

Πριν από την αστυνομία να φέρει τον Ronnakorn ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Chon Buri για να υποβάλει αίτηση για την πρώτη 12ήμερη κράτησή του, η μητέρα του, 43 ετών, Nonglak Phosaeng παρέδωσε μερικά ρούχα για τον γιο της στο αστυνομικό τμήμα του Koh Si Chang και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για το υποτιθέμενο έγκλημά του.

Είπε ότι ο γιος της, που ζούσε μόνος σε ένα ξεχωριστό νοικιασμένο σπίτι, ήταν άγαμος και έβγαζε τα προς το ζην ως σκουπιδοσυλλέκτης μερικής απασχόλησης.

Ένας τοπικός πωλητής τροφίμων είπε ότι ο βιασμός και η δολοφονία επηρέασαν τον τουρισμό του νησιού καθώς πολλοί ξένοι επισκέπτες είχαν φύγει μετά την είδηση. Οι κάτοικοι συνέρρευσαν στο σημείο της δολοφονίας σήμερα το πρωί για να βάλουν λουλούδια και ο γέροντας του χωριού του χωριού Ronnakorn δήλωσε ότι ένιωθε απαίσια και ήθελε να ενθαρρύνει τους τουρίστες ότι το νησί ήταν ασφαλές και ότι, quote, ο διάβολος είχε φύγει.

Οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι ο Ronnakorn θα αντιμετωπίσει ελάχιστη ισόβια κάθειρξη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/