Δύο κοπέλες συνελήφθησαν επειδή έκλεψαν ένα πορτοφόλι και πιστωτικές κάρτες από Νοτιοκορεάτη τουρίστα στην Walking Street

Δύο κοπέλες της Πατάγια συνελήφθησαν την Τρίτη επειδή φέρονται να έκλεψαν ένα πορτοφόλι με τρεις πιστωτικές κάρτες από έναν Νοτιοκορεάτη τουρίστα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δύο ύποπτοι ταυτοποιήθηκαν ως ο Sawarin Silaket, 33 ετών και ο Onkaew Homdok, 35 ετών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, Pol, συνταγματάρχης Prawit Chorseng, δήλωσε ότι η σύλληψη έγινε αφού ο Hojun Cho, 44 ​​ετών, υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του το πρωί της Κυριακής, λέγοντας ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι.

Ο Τσο είπε ότι επέστρεφε στο ξενοδοχείο του από την οδό South Pattaya Walking Street όταν δύο κοπέλες πλησίασαν, τον αγκάλιασαν και έφυγαν.

Αργότερα ανακάλυψε ότι το πορτοφόλι του που περιείχε τρεις πιστωτικές κάρτες είχε φύγει.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο και διαπίστωσε ότι χρησιμοποιήθηκαν δύο πιστωτικές κάρτες σε ένα παντοπωλείο.

Η αστυνομία αναγνώρισε τους δύο υπόπτους από πλάνα από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα και τους εντόπισε και τους συνέλαβε σε μια πανσιόν στη Νότια Πατάγια.

Πηγή: The Nation

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/