37χρονος Φινλανδός τουρίστας αντιμετωπίζει έκτακτη ανάγκη υγείας ενώ έκανε ποδήλατο Motocross, σε κώμα στο τοπικό νοσοκομείο

Τσον Μπούρι-

Ένας 37χρονος Φινλανδός τουρίστας, ο οποίος έχει αναγνωριστεί μόνο με το μικρό του όνομα, κ. Johannes, εν αναμονή ειδοποίησης προς την οικογένειά του, τραυματίστηκε σοβαρά στη βαθιά ζούγκλα έξω από την πόλη χθες το βράδυ, 8 Απριλίου 2019, κατά τη διάρκεια μιας περιστατικό μοτοκρός.

Οδηγούσε ποδήλατα μοτοκρός με αρκετούς ξένους φίλους του, όταν οι διασώστες δήλωσαν ότι υπέστη σημάδια εγκεφαλικού. Ειδοποίησαν τις αρχές όταν δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν. Τελική επιβεβαίωση για την ακριβή κατάσταση της υγείας που προκάλεσε το περιστατικό δεν δόθηκε στα ΜΜΕ.

Ήταν σε σοβαρή κατάσταση και οι ντόπιοι χωρικοί βοήθησαν να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία στο σημείο που ήταν πολύ μέσα στη ζούγκλα σε χωματόδρομους μοτοκρός.

Ο κ. Johannes τέθηκε σε προκλητικό κώμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τοπικό νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική περιμένοντας επαφή φίλων και συγγενών. Έχει αναφερθεί ότι η πρεσβεία είναι ενήμερη για το ατύχημα.

Ένας μάρτυρας δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο κ. Johannes είναι τακτικός επισκέπτης της Pattaya για πολλά πολλά χρόνια και είναι πολύ γνωστός στην πόλη και είχε πάει με φίλους για μια εκδρομή μοτοκρός έξω από την πόλη.

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες για τα σωστικά συνεργεία να βγάλουν τον άνδρα από τη ζούγκλα αντιμέτωπος με πυκνό δάσος και επικίνδυνες συνθήκες. Διασώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ, αφού δεκάδες διασώστες βοήθησαν να τον βγάλουν έξω από το δάσος.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/