Ο Van Driver επιστρέφει πορτοφόλι σε Νοτιοκορεάτη τουρίστα με πιστωτικές κάρτες 20,000 μπατ

Ο οδηγός ενός επιβατικού βαν από την Μπανγκόκ-Παττάγια επέστρεψε ένα πορτοφόλι με μετρητά 20,000 Bt σε έναν Νοτιοκορεάτη τουρίστα το βράδυ της Τετάρτης, αφού το βρήκε στο βαν.

Ο τουρίστας, ο Koo Seungwan, 32 ετών, υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya ότι έριξε το πορτοφόλι του στο επιβατικό βαν που τον μετέφερε από την Μπανγκόκ στο μπροστινό μέρος του Soi Jomtien 12.

Ο τουρίστας είπε ότι το πορτοφόλι περιείχε μετρητά σε διάφορα νομίσματα αξίας 20,000 Bt, καθώς και τις πιστωτικές του κάρτες.

Αργότερα, το αστυνομικό τμήμα ενημερώθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή JS100 ότι ο οδηγός του βαν, ο Wanit Phukaengduan, 49 ετών, είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή για να αναφέρει ότι βρήκε το πορτοφόλι.

Ο Γουάνιτ είπε ότι θα επέστρεφε στην Πατάγια για να επιστρέψει το πορτοφόλι μέσα σε δύο ώρες.

Ο Koo ευχαρίστησε τον οδηγό για την επιστροφή του πορτοφολιού. Είναι άγνωστο αν πρόσφερε κάποιου είδους ανταμοιβή στον τίμιο οδηγό.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/