Η βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την απαγόρευση όλων των πάρτι αφρού σε όλη τη χώρα για το Songkran

iΤαϊλάνδη-

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου αργά σήμερα το πρωί στην Μπανγκόκ ότι ελήφθη η απόφαση να απαγορευτούν όλα τα πάρτι αφρού σε εθνικό επίπεδο για το Φεστιβάλ Songkran. Αυτό περιλαμβάνει ιδιωτικά πάρτι ξενοδοχείου.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Chalermkiat Sriworakhan δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των τουριστών και των ντόπιων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Έδωσε παραδείγματα για το πώς πέρυσι ο 25χρονος Sangtai Besdart έπαθε ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι αφρού. Δήλωσε επίσης ότι ο αφρός έκλεισε τους δρόμους και είχε προκαλέσει ατυχήματα.

Επιπλέον, δήλωσε ότι τα πάρτι αφρού δεν αποτελούν μέρος ενός παραδοσιακού Songkran και ότι η εστίαση θα πρέπει να είναι στον εορτασμό του φεστιβάλ παραδοσιακά και όχι με ξέφρενα πάρτι. Υπενθύμισε επίσης στους ντόπιους και τους τουρίστες ότι δεν θα υπήρχε ανοχή στα αποκαλυπτικά ρούχα ή στο γυμνό και ότι τα ρούχα όπως τα μπικίνι δεν ήταν παραδοσιακά ή δεν σέβονταν το πνεύμα του φεστιβάλ.

Αυτό συνεχίζει ένα κύμα ανακοινώσεων για να διασφαλιστεί ότι το Songkran θα είναι πιο παραδοσιακό φέτος με την επερχόμενη στέψη της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας του Βασιλιά στις αρχές Μαΐου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/