Οι υπάλληλοι της πόλης ανακοινώνουν τους κανόνες και τους περιορισμούς του Songkran για το φεστιβάλ νερού

ΠΑΤΑΓΙΑ:–

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δήλωσαν ότι φέτος θα επιβάλουν αυστηρά τις ώρες λήξης του παιχνιδιού νερού στις 6:00 μ.μ. φέτος σε όλη την πόλη. Υπενθύμισαν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια συνάντησης αυτή την εβδομάδα ότι τα βαρέλια νερού θα πρέπει να αφαιρεθούν αυτή τη στιγμή.

Υπενθύμισαν στους τουρίστες και τους ομογενείς ότι η σκόνη/πηλός δεν επιτρεπόταν και θα απαγορευόταν επίσης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στην πόλη.

Δήλωσαν επίσης ότι τα πιστόλια νερού υψηλής πίεσης/κανόνια σωλήνων pvc απαγορεύονται.

Σημεία ελέγχου DUI θα δημιουργηθούν σε όλη την πόλη και οι οδηγοί θα ελέγχονται τυχαία για οδήγηση υπό την επήρεια. Παρά την πίεση ορισμένων κυβερνητικών στελεχών, δεν υπάρχει απαγόρευση του ποτού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Η αστυνομία της πόλης θα περιπολεί την πόλη και όλα τα χέρια στο κατάστρωμα θα είναι σε ισχύ για τις ημερομηνίες του φεστιβάλ νερού, που είναι από 12 έως 19 στην πόλη.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι επιτρέπεται η οδήγηση στο πίσω μέρος των φορτηγών, ωστόσο, η κατανάλωση ποτού στο πίσω μέρος των φορτηγών απαγορεύεται και θα σταματούν και θα επιθεωρούν φορτηγά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ για μεθυσμένους επιβάτες.

Δήλωσαν επίσης ότι θα είναι σε επιφυλακή για ομάδες εφήβων που θα αγωνιστούν με μοτοσικλέτες με μεγάλη ταχύτητα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Τέλος, δήλωσαν ότι το Songkran είναι ένα παραδοσιακό φεστιβάλ και τα μπικίνι, οι διαγωνισμοί βρεγμένων μπλουζών, η εμφάνιση του δέρματος ή το φλας κ.λπ. ήταν ενάντια στις παραδόσεις της Ταϊλάνδης και δεν επιτρέπονταν. Υπενθύμισαν στους τουρίστες να ντύνονται κατάλληλα.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν πολλά κέντρα διάσωσης/ιατρικής βοήθειας στο Beach Road.

Ο Beach Road θα είναι κλειστός από άκρη σε άκρη από τις 10:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. στις 19 για την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/