Κινεζικό τουριστικό λεωφορείο ανατρέπεται στο Jomtien, επτά Κινέζοι τραυματίες

ΠΑΤΑΓΙΑ:–Επτά Κινέζοι τουρίστες τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε στην οδό Sukhumvit στην παραλία Jomtien.

Οι διασώστες μετέφεραν εσπευσμένα τα άγνωστα θύματα στο Pattaya Memorial Hospital, αφού το πούλμαν που ήταν εγγεγραμμένο στην Μπανγκόκ έπεσε σε ένα αποχετευτικό κανάλι στο νησί μπροστά από το ξενοδοχείο Ambassador City στις 25 Μαρτίου. Άλλοι δεκαέξι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν.

Ο οδηγός Paitoon Chaisombat, 40, είπε ότι παρέσυρε για να αποφύγει να χτυπήσει ένα φορτηγό μπροστά του και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου. Γλίστρησε από τον γλιστρημένο από τη βροχή δρόμο στο χαντάκι.

ΠΗΓΉστο Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/