Η Sony κλείνει το εργοστάσιο smartphone στο Πεκίνο, μετακομίζοντας στην Ταϊλάνδη

ΠΕΚΙΝΟ/ΤΟΚΙΟ (Reuters) – Η Sony Corp θα κλείσει το εργοστάσιό της για smartphone στο Πεκίνο τις επόμενες ημέρες, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, καθώς ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών στοχεύει να μειώσει το κόστος στις ζημιογόνες επιχειρήσεις.

Η Sony θα μεταφέρει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη σε μια προσπάθεια να μειώσει στο μισό το κόστος και να κάνει την επιχείρηση smartphone κερδοφόρα το έτος από τον Απρίλιο του 2020, δήλωσε ο εκπρόσωπος την Πέμπτη.

Η επιχείρηση smartphone της Sony ήταν ένα από τα λίγα αδύναμα σημεία στα κατά τα άλλα ισχυρά κέρδη της, προετοιμάζοντας απώλεια 95 δισεκατομμυρίων γιεν (863 εκατομμύρια δολάρια) για αυτό το οικονομικό έτος.

(1 $ = 110.1200 γιεν)

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/