Ο Βρετανός Lance Whitmore, πρώην ντόπιος της Pattaya, καταδικάστηκε σε 50 χρόνια για κατηγορίες ναρκωτικών στην Ταϊλάνδη για να σταλεί πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μπανγκόκ-

Ένας Βρετανός που καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση στην Ταϊλάνδη για κατοχή έκστασης πρόκειται να μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο Lance Whitmore, με καταγωγή από το Bromsgrove της Αγγλίας, ήταν 27 ετών όταν καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκιση αφού πιάστηκε με 200 χάπια έκστασης στην Πατάγια το 2014. Ήταν κάτοικος Pattaya για αρκετά χρόνια πριν από αυτό το περιστατικό.

Ο πρώην στρατιώτης Whitmore εργαζόταν για την Petroleum Oil Services όταν συνελήφθη στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στην Πατάγια καθώς προσπαθούσε να πουλήσει τα χάπια σε έναν Βρετανό συνάδελφό του που αποδείχθηκε ότι ήταν πληροφοριοδότης της τοπικής αστυνομίας.

Συνελήφθη μαζί με τον Αυστραλό Jake Mastronianni, έναν δημοφιλή τοπικό DJ γνωστό ως Badmouth, ο οποίος έπαιζε σε κορυφαίες ντίσκο και gogo.

Άλλα 60 χάπια βρέθηκαν όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα του Μαστρονιάνι στην Πατάγια.

Εκείνη την εποχή, αυτή ήταν μια κορυφαία είδηση ​​στην Πατάγια, καθώς και οι δύο ήταν γνωστοί νέοι ντόπιοι εκπατρισμένοι και συχνά δημοσίευαν φωτογραφίες από την υψηλή ζωή.

Στη δίκη του ο Whitmore ομολόγησε την ενοχή του για διανομή έκστασης και μεταφέρθηκε στη διαβόητη φυλακή Klong Prem για να εκτίσει την ποινή του.

Ο Μαστρονιάνι έλαβε σκληρότερη ποινή αφού δήλωσε αθώος μετά από συμβουλές της νομικής του ομάδας.

Αλλά αφού εξέτισε περισσότερα από τέσσερα χρόνια φυλάκισης στην Ταϊλάνδη, είναι πλέον κατανοητό ότι ο Λανς σύντομα θα μεταφερθεί πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Μόλις οριστικοποιηθεί η αίτηση μεταφοράς του Λανς, θα δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο του Διεθνούς Σχεδίου Μεταφοράς Κρατουμένων.

Ωστόσο, ο Λανς θα μπορούσε να υποχρεωθεί να εκτίσει έως και 21 χρόνια φυλάκιση, αν και η νομική του ομάδα είχε υποδείξει προηγουμένως ότι θα μπορούσε να απελευθερωθεί σε λιγότερο από 10 χρόνια και θα μπορούσε να έχει μόνο λίγα χρόνια για να υπηρετήσει σε καλύτερες συνθήκες.

Ο Τζέικ Μαστρονιάνι παραμένει στη φυλακή της Ταϊλάνδης καταδικασμένος σε δύο ισόβια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/