Μωρό 2 ετών τραυματίστηκε σοβαρά σε καυγά με φερόμενο ως εθελοντή της αστυνομίας στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας

Πατάγια-

Μια μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο δίχρονος γιος της έχασε τις αισθήσεις του από έναν εθελοντή της αστυνομίας που κρατούσε ένα ρόπαλο χθες το βράδυ.

Οι γονείς του παιδιού πήγαιναν για φαγητό χθες το βράδυ στο Σόι Κάο Τάλο της Πατάγια, όταν είδαν ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας και επιστράφηκαν με τη μοτοσικλέτα τους για να αποφύγουν το πρόστιμο. Αρχικά δήλωσαν ότι οφειλόταν στο ότι δεν είχαν κράνος, ωστόσο έχουν βγει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα του συζύγου με τα ναρκωτικά.

Η Kanya Tomklang, 25 ετών, είπε ότι ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα πήδηξε από τις σκιές και τους επιτέθηκε χτυπώντας τον γιο της Sila Ninkham ή «Sam» μόλις δύο ετών.

Είπε ότι ο άνδρας δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένος με αυτό που είχε κάνει – σήκωσε τη σκυτάλη του για να χτυπήσει ξανά καθώς ο σύζυγος και ο πατέρας έδιωξαν για να αποτρέψουν περαιτέρω τραυματισμό.

Η οικογένεια κατάφερε να ξεφύγει.

Έσπευσαν σε μια κλινική, αλλά βρίσκοντάς την κλειστή πήγαν στο νοσοκομείο Bang Lamung όπου στο παιδί δόθηκαν τρία ράμματα σε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Καθώς οι δημοσιογράφοι μιλούσαν στη μητέρα, το παιδί άρχισε να κάνει εμετούς και μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για πιο επείγουσα θεραπεία.

Η μητέρα είχε πει: «Θέλαμε απλώς να αποφύγουμε το πρόστιμο – είναι τόσο σοβαρό που το δικαιολογεί αυτό;»

Σήμερα το απόγευμα, ο πατέρας του παιδιού (Φωτογραφία) κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει την πλευρά του στην ιστορία. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις για ναρκωτικά και παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση μεθόδου και γι' αυτό προσπάθησαν να αποφύγουν το σημείο ελέγχου. Είπε, ωστόσο, ότι τα τραύματα στο μωρό ήταν απαράδεκτα, αλλά φαινόταν να παραδέχεται ότι μπορεί να είχε χτύπησε νωρίτερα τον εθελοντή, τότε που αναφέρθηκε για πρώτη φορά η ιστορία.

Αξιωματούχοι της Αστυνομίας δηλώνουν ότι ο Αστυνομικός Εθελοντής θα δώσει την δική του πλευρά της ιστορίας και θα πάρει συνέντευξη απόψε. Θα έχουμε περισσότερα αργότερα για αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ταϊλανδέζικη εκδοχή αυτής της ιστορίας έχουν ξεσπάσει με θυμό, αλλά οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι υπήρχε κάτι περισσότερο στην ιστορία και να επιτρέψουν στον εθελοντή να πει την δική του πλευρά της ιστορίας.

Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/