Ταϊλανδός που προσπάθησε να πορτοφολήσει μια κυρία καταλήγει σε σύλληψη

Πατάγια-

Σε μια κανονική τροπή στην Πατάγια, ένας Ταϊλανδός επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μια κυρία και της άρπαξε το πορτοφόλι και κατέληξε να συλληφθεί.

Ο άνδρας, ο 37χρονος Seri Seuameng, είδε το θύμα, την 33χρονη Patrasit Khongbanjop (αυτός με τη χειρουργική μάσκα στη φωτογραφία) να περπατά στο δρόμο και της πρόσφερε να πάει με τη μοτοσικλέτα του στο σπίτι της στη Νότια Πατάγια. νωρίς το πρωί της Παρασκευής αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Khongbanjop σκέφτηκε ότι ο κύριος Seuameng ήταν καλός Σαμαρείτης και αποδέχτηκε την προσφορά. Ωστόσο, όταν ο κ. Seuameng άρχισε να οδηγεί προς την αγορά Rompho στο Jomtien, ο Patrasit κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και πήδηξε από τη μοτοσικλέτα.

Ανακάλυψε, ωστόσο, ότι ο κλέφτης είχε ήδη πάρει το πορτοφόλι της με πολλές χιλιάδες μπατ ενώ επέβαινε στο ποδήλατο και ότι ο λεγόμενος καλός Σαμαρείτης ήταν ένας έμπειρος πορτοφολάς.

Ο Patrasit ανέφερε το θέμα στην αστυνομία που εντόπισε τον κ. Seuameng μέσω CCTV και τον βρήκε στην κατοικία του. Παραδέχτηκε την κλοπή.

Αποδεικνύεται ότι ο κ. Seuameng έχει μακρά ποινική ιστορία, με πολλά ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια και πορτοφολάδες. Πιθανότατα θα επιστρέψει στη φυλακή για το έγκλημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/