Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια σχηματίζουν σχέδιο για την αποκατάσταση του ιστιοπλοϊκού μνημείου της Αυτού Μεγαλειότητας Ράμα IX στην οδό Beach

Πατάγια-
Σήμερα το απόγευμα, αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων από το Τμήμα Καλών Τεχνών, το Υπουργείο Παιδείας, έναν Αντιδήμαρχο και το Γραφείο Μηχανικών της Πόλης περιηγήθηκαν στο μνημείο στο κέντρο του Beach Road αφιερωμένο στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Rama IX.

Αυτό το μνημείο, το οποίο υπογραμμίζει την αγάπη της Αυτού Μεγαλειότητας για την ιστιοπλοΐα και τη συμμετοχή στον διαγωνισμό ιστιοπλοϊκών στους αγώνες της 16ης Δεκεμβρίου 1967 στην παραλία Πατάγια, έχει διαβρωθεί και βρίσκεται σε ερειπωμένη κατάσταση, προκαλώντας ανησυχία στους ντόπιους και τους τουρίστες. Η ημερομηνία της 16ης Δεκεμβρίου έχει πλέον κατοχυρωθεί ως Εθνική Ημέρα Αθλητισμού της Ταϊλάνδης προς τιμήν αυτής της περίστασης.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα καταρτίσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν το μνημείο σε μια νέα κατάσταση και να διασφαλίσουν ότι θα σέβεται σωστά την Αυτού Μεγαλειότητα και θα τιμά την κληρονομιά του και την αγάπη του για την ιστιοπλοΐα.

Το τελικό σχέδιο θα σταλεί στο Γραφείο του Βασιλικού Παλατιού για έγκριση.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το μνημείο και το πάθος του Βασιλιά για την ιστιοπλοΐα, εδώ είναι ένα υπέροχο άρθρο από την Pattaya Mail από τον Peter Cummins.

King Bhumibol Adulyadej The Legendary Royal Sailor (Μέρος 1)

Σημείωση συντακτών: Τυχόν αρνητικά σχόλια σχετικά με τη βασιλική οικογένεια θα αφαιρεθούν και ο χρήστης θα αποκλειστεί από τη σελίδα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Ευχαριστώ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/