Ινδός τουρίστας που ξέσπασε από έναν συνάδελφό του Ινδιάνου κατά τη διάρκεια της παραμονής στον κάδο του μπαρ με ποτό και παύλα

Πεζοδρόμιο-

Ένας Ινδός υπήκοος σε μια παραμονή 724 ημερών έγινε φίλος με έναν άλλο Ινδό στη Walking Street, ήπιε μια ταμπλέτα 5,350 μπατ και στη συνέχεια διέφυγε κάνοντας τον άλλον να πληρώσει.

Ένας Ινδός υπήκοος που βρέθηκε σε παραμονή 724 ημερών, ο κύριος Maninder Singh, 26 ετών, και η 32χρονη φίλη του, Malika Throngream, 32, συνάντησαν έναν άλλο Ινδό τουρίστα από την ίδια περιοχή, τον κ. Sahu Anupam, 31 ετών. , χθες το απόγευμα γύρω στα μεσάνυχτα και αποφάσισα να βγούμε για μια νύχτα στην πόλη. Ο κύριος Anupam νόμιζε ότι είχε γνωρίσει έναν νέο φίλο, αλλά αποδείχθηκε ότι ο κύριος Singh είχε άλλες σκέψεις στο μυαλό του.

Ωστόσο, η νύχτα πήγε γρήγορα νότια, όταν οι τρεις τους πήγαν σε ένα δημοφιλές μπαρ στο Walking Street. Ο κ. Singh είπε στον κ. Anupam ότι γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μπαρ, κάτι που δεν γνώριζε, και ότι ο ιδιοκτήτης θα τους φρόντιζε και θα τους έκανε έκπτωση.

Είχαν χωριστούς κάδους, αλλά ο κύριος Σινγκ και η κοπέλα του έτρεξαν μια εντυπωσιακή καρτέλα μπαρ 5,350 μπατ σε περίπου μία ώρα. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει τον λογαριασμό, ο κ. Singh και η κοπέλα του δήλωσαν ότι επρόκειτο να μιλήσουν με τον φίλο διευθυντή του και να τους πάρουν έκπτωση, καθώς ο κ. Anupam ήταν τόσο εντυπωσιασμένος με τον νέο του φίλο που προσφέρθηκε να πληρώσει τους λογαριασμούς, καθώς ο κ. Ο Σινγκ φέρεται να είπε ότι θα έπαιρνε τον λογαριασμό στον επόμενο χώρο.

Ο κ. Anupam έδωσε στον κ. Singh 6000 μπατ για να τα δώσει στον υποτιθέμενο φίλο διευθυντή για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ωστόσο, αντί να πάνε να μιλήσουν με έναν φίλο διευθυντή, τόσο ο κύριος Σινγκ όσο και η κοπέλα του έφυγαν από το μπαρ με τα 6000 μπατ ισχυριζόμενοι ότι πήγαιναν στην τουαλέτα, αφήνοντας τον φτωχό κ. Ανουπάμ να πληρώσει τον λογαριασμό και έλειπε τα 6000 μπατ.

Ευτυχώς, ο κ. Anupam αρνήθηκε να είναι θύμα και κατήγγειλε το περιστατικό στην τουριστική αστυνομία. Οι γρήγορες εργασίες της CCTV και της τουριστικής αστυνομίας εντόπισαν το ζευγάρι να τρώει ευθαρσώς σε ένα εστιατόριο όχι μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο κύριος Σινγκ και η κοπέλα του συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν. Ο κ. Singh θα απελαθεί αφού αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για το έγκλημα ποτού και dash. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του κ. Anupam ανακτήθηκε.

Ο κ. Σινγκ δεν απάντησε σε κανένα αίτημα για σχολιασμό. Ο κ. Anupam δήλωσε ότι ήταν πολύ εντυπωσιασμένος με το έργο της αστυνομίας της Pattaya και ότι θα ήταν πιο προσεκτικός με την εμπιστοσύνη σε αγνώστους στο μέλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/