Η μετανάστευση που προτείνει πολύ αυστηρότερες κυρώσεις για τη μη δήλωση αλλοδαπών που ζουν σε ακίνητα, θα απαιτήσει εισιτήρια μετ' επιστροφής

Το TNA ανέφερε ότι η Ταϊλανδική Μετανάστευση προτείνει πολύ αυστηρότερες κυρώσεις για την αποτυχία αναφοράς αλλοδαπών που διαμένουν σε διευθύνσεις στην Ταϊλάνδη.

Οι νόμοι που χρονολογούνται από το 1979 δεν επαρκούν στη σύγχρονη εποχή, ειδικά όσον αφορά την αναφορά του πού βρίσκονται αλλοδαποί. Θεωρούνται υπερβολικά επιεικείς.

Οι νέες ποινές θα επιβάλλουν πρόστιμα 10,000 μπατ.

Οι κυρώσεις θα είναι ακόμη αυστηρότερες για ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις που φιλοξενούν μετανάστες για οικονομικό όφελος ή κέρδος με ποινές φυλάκισης έως και 5 ετών και πρόστιμα 100,000 μπατ για παράλειψη δήλωσης.

Αυτό φαίνεται να σχετίζεται με τη μη αναφορά της παρουσίας εργαζομένων.

Ο Pol Συνταγματάρχης Pongnakhorn Nakornsantiphap, ο οποίος ηγείται μιας επιτροπής που συνιστά αλλαγές, είπε ότι ο υποστράτηγος Surachate ήθελε να ευθυγραμμίσει την Ταϊλάνδη με τους κανονισμούς άλλων χωρών.

Επιπλέον, υπόσχονται αυστηρότερες ποινές για αεροπορικές εταιρείες και άτομα που επιτρέπουν σε άτομα να επιβιβαστούν σε αεροπλάνα και να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη χωρίς εισιτήρια - αναφέρθηκε στην περίπτωση της Σαουδάραβας που έφυγε από τη χώρα της λόγω αναγκαστικού γάμου. Αυτό θα σήμαινε ότι τα εισιτήρια μιας διαδρομής θα απαγορευόταν ουσιαστικά.

Η επιτροπή επεξεργάζεται έντεκα βασικές αλλαγές στους κανόνες και τις κυρώσεις για τη μετανάστευση από τον Ιανουάριο.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τα γραμματόσημα που θα χρησιμοποιηθούν από τη μετανάστευση. Ένα νέο σχέδιο σε σχήμα σημαίας είναι στα σκαριά.

Σε μια σχετική ιστορία, ο ίδιος ο υποστράτηγος Surachate είπε ότι μια υπουργική επιτροπή θα συζητήσει τις προτάσεις αυτή την εβδομάδα με την εφαρμογή να αναμένεται μετά το Songkran στις 22 Απριλίου.

Εγγραφή
ΠΗΓΉTNA, Ταϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/