Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης δηλώνει ότι η ψηφοφορία ήταν τακτική, εν όψει των προβλημάτων μετά τις εκλογές

Μπανγκόκ-

Η αστυνομία σε όλη τη χώρα διώκει 50 παραβιάσεις των εκλογικών νόμων και παρακολουθεί την κατάσταση μετά τις εκλογές για περαιτέρω ενδείξεις προβλημάτων.

Το συντονιστικό κέντρο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης για την ασφάλεια, την ειρήνη και την τάξη βρίσκεται σε επιφυλακή για κακοπροαίρετες ομάδες που δημιουργούν μετεκλογικό χάος, δήλωσε τη Δευτέρα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας, συνταγματάρχης Κρισάνα Παταναχάροεν.

Οι 50 υποθέσεις που διερευνώνται περιλαμβάνουν αγορά ψήφων, σκόπιμη καταστροφή ψηφοδελτίων και πώληση αλκοόλ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία.

Η Κρισάνα είπε ότι η αστυνομία συνεργάζεται στενά με την Εκλογική Επιτροπή για να εξασφαλίσει γρήγορες, διαφανείς και δίκαιες έρευνες.

Είπε ότι τόσο οι προεκλογικές εκλογές της 17ης Μαρτίου όσο και οι εκλογές της Κυριακής διεξήχθησαν χωρίς βία και ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Πολ. Ο στρατηγός Chakthip Chaijinda είχε ευχαριστήσει τους στρατιώτες για το καλό τους έργο στην παροχή δημόσιας τάξης και ασφάλειας στα εκλογικά τμήματα, στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και στην υπηρεσία μεταφοράς και προστασίας των κάλπες.

Οι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών παρακολουθούσαν τώρα την κατάσταση, προσέχοντας για δραστηριότητες μεταξύ ανθρώπων κακής πρόθεσης, πρόσθεσε».

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/