Οργανωμένη συμμορία διαρρηκτών σπιτιών συνελήφθη από την αστυνομία του Banglamung (Βίντεο)

Banglamung-

Στις 9:00 π.μ. σήμερα το πρωί η αστυνομία της περιοχής Banglamung με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Chittip Parapuntakul, τον αντισυνταγματάρχη Nopadol Rattanapongkiat, τον αντισυνταγματάρχη Kanchit Thiancham και τον υποστράτηγο Prayoon Thapthidhon ανακοίνωσαν τη σύλληψη πέντε ανδρών από την Ταϊλάνδη. είναι μια οργανωμένη συμμορία διαρρηκτών σπιτιών που δρα στην περιοχή Pattaya και Banglamung.

Οι άνδρες της Ταϊλάνδης ονομάστηκαν κύριος Wirat (ή Rat) Pradit, 25 ετών, κύριος Woraphong (ή Nut), Phatai, 23 ετών, κ. Anon (ή Mee) Charoenplup, 27 ετών, κ. Khum , 27 ετών και ο κ. Kiattisak (ή F.) Ritthep, 23 ετών.

Η συμμορία των κλεφτών έβαλε στο στόχαστρο σπίτια όπου ο ιδιοκτήτης δεν βρισκόταν και χρησιμοποίησε μια ατσάλινη ράβδο για να τα διαρρήξει. Αξιωματούχοι της αστυνομίας δήλωσαν ότι λήστεψαν σπίτια στην περιοχή εδώ και αρκετές εβδομάδες και το CCTV είχε βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τους άνδρες.

Η αστυνομία παρουσίασε μια μεγάλη συλλογή από ρολόγια, φυλαχτά, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που οι άνδρες κατηγορούνται ότι έκλεψαν από κατοικίες της περιοχής.

Η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει πλήρως κάθε θύμα της οργανωμένης συμμορίας και ζητά από τους κατοίκους της περιοχής να τους καλέσουν στο αστυνομικό τμήμα Banglamung, τηλ. 038-221-800-1, Φαξ. 038-221991 όλο το 24ωρο.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/