45χρονος Ταϊλανδός σκοτώθηκε μετά από γροθιά με Ομανή τουρίστα στο Σόι Γιεν Σαμπάι

Πατάγια-

Αναφέραμε για πρώτη φορά αυτό το περιστατικό χθες το απόγευμα, τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την ιστορία. Βίντεο ευγενική παραχώρηση Ruk Siam News.

Ένας αγώνας ένας εναντίον ενός ξέσπασε στο Σόι Γιεν Σαμπάι της Πατάγια, αφού ένας 45χρονος Ταϊλανδός είδε έναν υπήκοο του Ομάν να μιλά με τη φίλη του μπροστά από το ξενοδοχείο Sara Room.

Ο Ταϊλανδός, που ονομάζεται Ratchawee Chomsawek, φέρεται να αντιμετώπισε την κοπέλα του Orawan, 34 ετών, η οποία στη συνέχεια έφυγε από τη σκηνή γύρω στη 1:30 π.μ. Του είχε πει ότι ο Ομάνος με τον οποίο μιλούσε ήταν απλώς ένας γνωστός, αλλά δήλωσε στον Τύπο ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θα τον άκουγε.

Όταν επέστρεψε αργότερα, βρήκε τον Ratchawee μπρούμυτα στο δρόμο με αίμα να βγαίνει από το στόμα του.

Κλήθηκαν γιατροί και ο Ratchawee έλαβε ΚΑΡΠΑ προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Muang Pattaya όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ιατρικοί αξιωματούχοι είπαν ότι πιθανότατα πέθανε από σπασμένο λαιμό μετά από μάχη με τον Εθνικό Ομάν, ο οποίος έχει αναγνωριστεί μόνο ως Muneer και συνεργάζεται με την αστυνομία.

Ο Muneer συνελήφθη στο δωμάτιο 54 στον πέμπτο όροφο του Sara Room έξω από το οποίο είχε γίνει ο καβγάς.

Δήλωσε ότι ο Ταϊλανδός τον έπιασε από το λαιμό και τον έσπρωξε και ακολούθησε συμπλοκή. Δήλωσε ότι δεν ξεκίνησε τον καυγά και προσπαθούσε να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά ο κ. Ratchawee δεν ηρέμησε.

Ο καυγάς εξελίχθηκε σε μια παντοτινή συμπλοκή στο δρόμο, την οποία είδαν αρκετοί περαστικοί.

Ο Pol Αντισυνταγματάρχης Nattawat Ploenchit της αστυνομίας της Pattaya ερευνά και ελπίζει ότι το CCTV θα ξεκαθαρίσει τι συνέβη.

Ο κ. Muneer βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι τη στιγμή της σύνταξης και η αστυνομία δηλώνει ότι συνεργάζεται πλήρως στην έρευνα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉRak Siam, Sanook, Thai Visa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/