Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε τον κλέφτη που πήρε μετρητά και αντικείμενα από το δωμάτιο του Πακιστανού τουρίστα

Πατάγια-

Στις 09:00 σήμερα το πρωί, 21 Μαρτίου 2019, η αστυνομία της πόλης Pattaya συνέλαβε την κα Piyaphat Khaobutdee, 23 ετών, η οποία κατηγορήθηκε ότι έκλεψε από Πακιστανό τουρίστα το ποσό των 3,000 μπατ σε μετρητά από το δωμάτιό του τις πρώτες πρωινές ώρες του την ίδια μέρα.

Γύρω στις 2:00 π.μ. σήμερα το πρωί, ο κ. Kumar Ashook, 53 ετών, από το Πακιστάν πλησίασε τον θάλαμο της αστυνομίας στην Walking Street με μια καταγγελία.

Ο κ. Ashook δήλωσε ότι έφερε την κα Khaobutdee στο δωμάτιό του καθώς τον πλησίασε στο δρόμο και είπε ότι χρειαζόταν ένα μέρος για να κοιμηθεί. Ο κύριος Ασούκ, ο οποίος δήλωσε ότι συμφώνησε να της δώσει ένα μέρος για να ξεκουραστεί από την καλοσύνη της καρδιάς του, την πήγε πίσω στο δωμάτιό του. Προχώρησε να την φέρει στο Wiz Hotel, Soi Thap Phraya 8, και μετά πήγε μια βόλτα στο Walking Street.

Ο κ. Ashook διαπίστωσε τότε ότι τα μετρητά που ήταν αποθηκευμένα στην τσέπη του παντελονιού είχαν χαθεί για 3,000 μπατ. Είπε στην αστυνομία ότι ήταν αναμενόμενο να το πήρε αυτή η νεαρή γυναίκα. Στη συνέχεια η αστυνομία τον κάλεσε να ερευνήσει και να του απαγγείλει κατηγορίες, τις οποίες αποδέχτηκε.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει γρήγορα την κα Khaobutdee καθώς η ρεσεψιόν στο ξενοδοχείο είχε πάρει αντίγραφο της ταυτότητάς της. Παραδέχτηκε ότι πήρε τα μετρητά από την τσέπη του παντελονιού των τουριστών και θα αντιμετωπίσει περαιτέρω κατηγορίες για κλοπή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Ασούκ χάρηκε πολύ με τη γρήγορη δράση της αστυνομίας και τους επαίνεσε που έπιασαν γρήγορα τον εγκληματία.

Η αστυνομία της Pattaya, με επικεφαλής τον νέο αρχηγό της αστυνομίας, έδωσε στον κ. Ashook λουλούδια και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της πόλης για την κακή εμπειρία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/