Η Pattaya City έχει νέο αρχηγό της αστυνομίας!

Πατάγια-

Η αστυνομία για την κυκλοφορία και την καταστολή του εγκλήματος υποδέχτηκε το νέο αφεντικό της με λουλούδια στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Prawit Chorsang ανέλαβε στις 18 Μαρτίου από την Pol. Συνταγματάρχης Apichai Kroppech, ο οποίος διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Nonthaburi και προήχθη.

Η Apichai είναι μια σταθερή φιγούρα στην Πατάγια εδώ και πολύ περισσότερο από ένα χρόνο και έχει πιστωθεί για τη λειτουργία μιας αποτελεσματικής και αξιόπιστης αστυνομικής δύναμης και τη διασφάλιση της ασφάλειας των τουριστών και της περιοχής. Ο Απιχάι είχε τη φήμη ότι εργαζόταν με ένα απίστευτο πρόγραμμα και ότι ήταν ορατός και παρών σχεδόν σε κάθε σημαντικό τόπο εγκλήματος και θέμα. Είχε επίσης μια θετική φήμη ότι διασφάλιζε ότι οι τουρίστες ήταν ασφαλείς και εντόπισε εγκληματίες που λεηλατούν τους τουρίστες.

Ο Πράουιτ ήταν ο αρχηγός της αστυνομίας στην επαρχία Γιάλα, που έχει σπαραχθεί από συγκρούσεις και είναι ένας από τους 1,450 κορυφαίους αξιωματικούς της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης που ανακατατάχθηκαν σε νέες θέσεις αυτόν τον μήνα.

Ο Prawit ανυπομονεί για το νέο του ρόλο και συνεχίζει να διασφαλίζει ότι η Pattaya είναι ασφαλής για τους τουρίστες και τους ντόπιους.

Εγγραφή
ΠΗΓΉDaily Mail, The Pattaya news
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/