Γνωρίστε το πιο ακατάστατο κατάστημα στην Ταϊλάνδη, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία για αυτό…. (Βίντεο)

http://video.sanook.com/player/1359689/

Ευγενική παραχώρηση: Sanook News.

Εικόνες: Sanook

Η Sanook ανέφερε ότι ένα κατάστημα στη Βόρεια Ταϊλάνδη που έχει χαρακτηριστεί το πιο ακατάστατο και αποδιοργανωμένο κατάστημα στην Ταϊλάνδη διατηρεί τον τίτλο του.

Το εν λόγω κατάστημα είναι το κατάστημα «Manuphanit» κοντά στη διασταύρωση πέντε κατευθύνσεων Surasi στο κέντρο της πόλης Phitsanuloke.

Πριν από μερικά χρόνια κέρδισε τη διάκριση και ο Sanook επέστρεψε για να δει αν τα πράγματα είχαν βελτιωθεί.

Δεν είχαν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πιθανοτήτων και άκρων, ο 56χρονος Aree Kengphanit, ήταν ακόμα ο μόνος που μπορούσε να σας πει πού βρισκόταν κάτι.

Αλλά μην ανησυχείτε - οι ντόπιοι αγαπούν το κατάστημα που λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉΣανόκ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/