Το National Geographic δημιουργεί ντοκιμαντέρ για τη διάσωση σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

ΜΠΑΝΓΚΟΚ — Αφού η γεμάτη αδρεναλίνη συμμετοχή του κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, το National Geographic ξεκίνησε την παραγωγή μιας νέας ταινίας για τους ξένους δύτες διάσωσης των οποίων η επικίνδυνη επιχείρηση έσωσε 13 παγιδευμένους σε μια σπηλιά Τσιάνγκ Ράι.

Το "Thai Cave Rescue" είναι στα σκαριά από την National Geographic Documentary Films για να καταγράψει την ηρωική προσπάθεια που έφερε ζωντανούς τους 12 ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους από το συγκρότημα των σπηλαίων Tham Luang.

Σε σκηνοθεσία του Kevin Macdonald, το ντοκιμαντέρ στοχεύει να περιλαμβάνει συνεντεύξεις με κατοίκους της περιοχής καθώς και με Βρετανούς δύτες σπηλαίων Richard Stanton, John Volanthen και άλλους.
Το ντοκιμαντέρ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2020 στο Disney+, μια επερχόμενη υπηρεσία βίντεο κατά παραγγελία με έδρα το Λος Άντζελες.

«Αυτή η αποστολή διάσωσης είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ιστορία ελπίδας, είναι μια ιστορία της ανθρωπότητας που συνενώνεται», είπε ο MacDonald. «Αυτή η ταινία θα αντιπροσωπεύει μια πλήρη άποψη 360 μοιρών της κρίσης, ειπωμένη από απροσδόκητες γωνίες και με ανείπωτες ιστορίες».

Η φιλμογραφία του Μακντόναλντ περιλαμβάνει ένα βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία 1972 Ισραηλινών Ολυμπιακών αθλητών το 11 «Μια μέρα τον Σεπτέμβριο», ιστορικό δράμα «Ο τελευταίος βασιλιάς της Σκωτίας» και «Γουίτνεϊ», ένα ντοκιμαντέρ της Γουίτνεϊ Χιούστον του 2018.

Το "Thai Cave Rescue" δεν είναι η πρώτη ούτε η μοναδική ταινία που επανεξετάζει το δραματικό έπος δύο εβδομάδων που εκτυλίχθηκε μέσα και γύρω από το σπήλαιο πέρυσι.

Η εγχώρια εταιρεία παραγωγής DeWarrenne Pictures αναμένεται να βγει πρώτη από την πύλη με το "The Cave" ("Nang Non"), ενώ οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αναπτύσσεται επίσης μια πρωτότυπη σειρά του Netflix. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η εταιρεία, SK Global Entertainment, είχε λάβει ισόβια αποκλειστικά δικαιώματα για να ελέγχει την πρόσβαση στα περισσότερα από τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων των αγοριών και του προπονητή τους.

Οι 13 αγριογούρουνοι θα κερδίσουν περίπου 3 εκατομμύρια μπατ από την ανακοινωθείσα παραγωγή του Netflix.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉKhaosod
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/