Η Παγκόσμια Ημέρα Ganja στις 20 Απριλίου στο Laem Chabang δεν θα έχει ναρκωτικά

Δύο εκπρόσωποι της διαδικτυακής ομάδας "Ganjachon" πήγαν χθες στην αστυνομία του Laem Chabang για να περιγράψουν τις προτάσεις τους για μια έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και αναμένεται να προσελκύσει έως και 3,000 άτομα.

Ο Aaron Everley, 32 ετών, και ο Chorkhwan Chorphaka, 33, διαβεβαίωσαν τον αρχηγό της αστυνομίας Laem Chabang, Pol Col Khamhaeng Kanthawong, ότι όλα θα ήταν νόμιμα.

Είπαν ότι δεν θα υπάρξει λήψη ή κατοχή ναρκωτικών στη συγκέντρωση «The Fifth Thailand Ganjachon» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ganja.

Η εκδήλωση – αναμένεται να προσελκύσει 2,000 έως 3,000 άτομα – θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στην αγορά Runway 3119 κοντά στο σταθμό σύνδεσης του αεροδρομίου Laem Chabang.

Είχαν γίνει προτάσεις στο Διαδίκτυο ότι η συγκέντρωση θα ήταν απλώς μια δικαιολογία για τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν και να καπνίσουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν χόρτο.

Ο Chorkhwan είπε ότι θα έρθουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να εξηγήσουν σχετικά με την καλλιέργεια γκάντζα και την τρέχουσα νομική θέση. Όλα θα ήταν νόμιμα και υπεράνω του σκάφους σύμφωνα με τους νόμους της Ταϊλάνδης.

Εμπειρογνώμονες σπόρων από το Άμστερνταμ – μεταξύ των τριών κορυφαίων ειδικών στον κόσμο – θα δώσουν την εμπειρία τους και θα εξηγήσουν την τρέχουσα νομική κατάσταση σχετικά με τη γκάνζα σε όλο τον κόσμο.

Δανοί ειδικοί θα παρείχαν μια έκθεση και συμβουλές σχετικά με τον τομέα της ιατρικής μαριχουάνας.

Επιπλέον, ράπερ και γνωστός DJ θα παρείχαν μουσική.

Η ασφάλεια θα εξασφάλιζε ότι κανείς δεν είχε χόρτο, είπε.

Ο Pol Col Khamhaeng έλαβε την αναφορά τους, αλλά είπε ότι οι αξιωματικοί του θα ήταν εκεί την ημέρα για να βεβαιωθούν ότι όλα ήταν όπως είχαν περιγράψει.

Το Ganjachon –το όνομα που αναγράφεται στα μπλουζάκια των ανθρώπων που πήγαν χθες στην αστυνομία– έχει 350,000 ακόλουθους σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα σημαίνει χονδρικά «Άνθρωποι Ganja» στα Ταϊλανδέζικα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉDaily News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/