Η αστυνομία της Ταϊλάνδης λέει ότι η σύζυγος του Ιορδανού υπηκόου που έπνιξε τον γιο του στον κόλπο Μπαλί Χάι δεν εμπλέκεται

ΠΑΤΑΓΙΑ — Ένας Ιορδανός κατηγορείται ότι δολοφόνησε το ίδιο του το μικρό παιδί, δένοντάς το σε καρότσι και πετώντας το στον κόλπο της Πατάγια, ανακοίνωσε η αστυνομία αυτή την εβδομάδα. Είχαμε αναφέρει προηγουμένως σχετικά με αυτό στις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έγινε έκτακτη είδηση ​​την Τρίτη.

Ο Wael Zureikat, 52 ετών, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Suvarnabhumi ενώ προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα λίγες ώρες αφότου ο 18 μηνών γιος του βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τον αρχηγό μετανάστευσης, υποστράτηγο Surachate Hakparn.

Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε από τοπικό καπετάνιο ταχύπλοου σκάφους. Το αγόρι ήταν ακόμα δεμένο στο καρότσι, που επέπλεε στο νερό κοντά στην προβλήτα Bali Hai στην Πατάγια. Η αστυνομία είπε ότι ήταν νεκρός τουλάχιστον δύο ημέρες. Ο ψαράς δήλωσε ότι στην αρχή νόμιζε ότι το αγόρι ήταν κούκλα μέχρι που πλησίασε και είδε τη φρικτή αλήθεια.

Ο συνταγματάρχης Apichai Krobphec, αρχηγός της αστυνομίας της Pattaya, είπε ότι ο Zureikat ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του αργά το βράδυ της Παρασκευής σπρώχνοντας το καρότσι από την προβλήτα. Μια αναπαράσταση πραγματοποιήθηκε αργά το πρωί της Τρίτης από την αστυνομία με τον κ. Ζουρέϊκατ αφού παραδέχτηκε πλήρως τη δολοφονία.

Ο Σουρακάτ είπε ότι ο Ζουρέϊκατ ήθελε να εκδικηθεί την 24χρονη σύζυγό του αφού τσακώθηκαν βίαια για την οικονομική τους κατάσταση ενώ έκαναν διακοπές εκεί και επειδή εξαρχής δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Έχει κατηγορηθεί για φόνο. Ο κ. Ζουρέϊκατ δήλωσε σε συνέντευξή του στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια ότι δημοσιεύσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένιωθε ότι ήταν το θύμα και ότι δεν είχε τύψεις για τις πράξεις του. Δήλωσε ότι δεν ήθελε ποτέ παιδιά και ότι ήταν αγχωμένος γιατί ήταν πατέρας.

Η Surachate είπε ότι η σύζυγος, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί, ήταν ακόμα σε σοκ αφού έμαθε για τον θάνατο του γιου της και ακόμα δεν μπορούσε να κάνει δήλωση. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα σε τοπικό νοσοκομείο, πρόσθεσε και θρηνεί.

Ο Surachate, γνωστός ως Big Joke στην Ταϊλάνδη, δήλωσε επίσης ότι ο κ. Zureikat θα αντιμετωπίσει την πλήρη ισχύ του ταϊλανδικού νόμου και ότι τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης θα αποφασίσουν για τη μοίρα του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να ελπίζουν ότι ο κ. Ζουρέϊκατ θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή για τις πράξεις του.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉRak Siam, Nation, Thai Visa, The Pattaya News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/