Η αστυνομία της Πατάγια σταμάτησε ομάδα τοπικών εφήβων αγώνων μοτοσικλετών, παίρνει ποδήλατα για παραβίαση των κανόνων εξάτμισης (Βίντεο)

Jomtien-

Μετά από επανειλημμένες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για αγέλες εφήβων που έτρεχαν τα ποδήλατά τους με δυνατές εξατμίσεις πάνω-κάτω στους δρόμους τις πρώτες πρωινές ώρες, η αστυνομία της Pattaya ανέλαβε δράση σήμερα το πρωί, 14 Μαρτίου 2019 στις 4:00 π.μ.

Μια ομάδα εφήβων σταμάτησε από την αστυνομία της Pattaya στην περιοχή Jomtien αφού παρατήρησε ότι οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα με πολύ δυνατούς σωλήνες εξάτμισης. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για αρκετές εβδομάδες ότι οι ομάδες τους κρατούσαν ξύπνιους τη νύχτα λόγω του θορύβου.

Οι έφηβοι ανακρίθηκαν και τα ποδήλατα παρατήρησαν από αξιωματούχους, τα οποία επιβεβαιώθηκαν ότι παραβιάζουν το νόμο όσον αφορά τα αξεσουάρ και τους παράνομους σωλήνες εξάτμισης.

Η αστυνομία έχει κατασχέσει τα ποδήλατα και θα χρεώσει τους εφήβους με το νομοσχέδιο για να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που απαιτούνται για να επιστραφούν τα ποδήλατα ώστε να συμμορφώνονται με το νόμο. Θα χρεωθούν επίσης για την αποθήκευση των ποδηλάτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης τέθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το πού βρίσκονταν οι γονείς των εφήβων και γιατί τους επέτρεπαν να κάνουν αγώνες στους δρόμους της πόλης στις 4:00 π.μ. μιας σχολικής βραδιάς.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/